Illustrasjonsfoto: Roger Danielsen

Narvik VAR har tid til overs

Det kommunale selskapet har tid til overs - og vil kjøre flere sitt søppel.
Publisert 02.01.2013 kl 19:26 Oppdatert 02.01.2013 kl 19:28

Tips en venn på e-post:- I forbindelse med utførelse av renovasjon hos husholdningene i Narvik kommune har vi ledig kapasitet. Det er denne restkapasiteten vi ønsker og tilby næringslivet i regionen, sier Georg Johansen, avdelingsleder for renovasjon hos Narvik vann, avløp og renovasjon (VAR).

Opphørte ved årsskiftet

Narvik VAR og HRS Miljø har i perioden 2004-2012 hatt et samarbeid om transport av næringsavfall som opphørte ved årsskiftet.

I hovedsak er det renovasjon ved bruk av komprimatorbil Narvik VAR tilbyr næringslivet i Narvik

Miljøgevinst

Samkjøring av husholdningsavfall og næringsavfall gir en positiv miljøgevinst med tanke på støy, trafikk og utslipp. Spesielt i forhold til trange og trafikkbelastede områder gir dette en god miljøgevinst, lokker Georg Johansen.

Georg Johansen forteller at renovasjonsavdelingen har både kompetansen til å behandle avfallet, og personell og innsamlingsutstyr som ivaretar de fleste behov.

Og tid til overs.

På forsiden nå


Ukeslutt:

- Et tvangs-ekteskap er det uansett

Les Tones ukeslutt her!

Michael Stenbak (24) gjør comeback:

La opp i fjor - nå er han bedre enn aldri før

Mikael Stenbak (24) la skiene på hylla etter fjorårets sesong – nå er motivasjonen på topp og alpinisten sikter seg inn på NM på hjemmebane.

- En veldig merkelig avgjørelse

Magnus Skogfält skjønner lite av utvisningen som førte til at Max Davis må stå over søndagens returkamp mot Kråkene. PS! Se bildeserie fra kampen her!

Ukens fotograf:

- En nattugle av natur

Grete Pedersen er født og oppvokst i Narvik. Hun jobber som hjelpepleier på natt med demente pasienter på Furumoen sykehjem.