Plutselig hørte Anja ulyder fra understellet. Nå advarer hun andre

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold.

Anja Dragvold fra Kvænangen var på vei hjem til bostedet sitt i Fredrikstad da ulykken inntraff. En lang strekning med veiarbeid omtrent to mil øst fra Abisko i Nord-Sverige skulle vise seg å bli skjebnesvangert.

- Jeg merket det med en gang der asfalten sluttet. Bilen sank ned i et underlag av pukk med enkelte steiner som må ha vært minst fem ganger fem centimeter store, sier Dragvold til Nordlys.

- Det var ikke småsteiner det var snakk om, med andre ord.

Ble stående fast.

Nå er hun tilbake i Norge etter at en venn ankom med henger for å hjelpe henne til å komme seg av flekken. Hun turte nemlig ikke å kjøre videre.

- Det var noen grusomme lyder som kom nedenfra, og jeg hørte bare at det knaste. Først prøvde jeg å kjøre litt videre, men lydene ble bare verre. Så da kjørte jeg til slutt til siden og så fikk jeg til slutt kontakt med noen som kunne hjelpe meg videre.

Følg Fremover på Facebook og få siste nytt først

Hun vet ikke hva som kan ha skjedd med understellet, men hun håper at det ikke er for alvorlig. Bilen hennes er for øvrig senket. Likevel presiserer hun at hun har kjørt gjennom veiarbeidssoner både i Harstad og ellers i Norge uten problemer tidligere.

Advarer

Nå ønsker hun å advare andre bilister som kanskje er på vei gjennom Sverige.

- Det er jo nettopp fordi veiene generelt er bedre i Sverige at jeg valgte å kjøre der. Så dette var skikkelig surt, sier Dragvold.

Nå håper hun at skadene ikke er for store, slik at hun kan benytte bilen i det som gjenstår av ferien.

- Jeg har jo ferie i to uker til, så det hadde selvfølgelig vært veldlig greit å ha bilen tilgjengelig også framover, sier Dragvold.

Hold deg oppdatert uansett hvor du er. Last ned Fremovers app og få varsel på mobilen om blant annet store nyheter, trafikkulykker og stengte veier i regionen.

App for iPhone

For Android

Artikkeltags