Leverte kunstnerisk pensumoppgave

«KUNSTNERNE»: Tora Elise Hansen, Karoline Sneve Bakkemo, Ranin Jalghoum, Heidi Ingebrigtsen, Grazyna  Obalka, Marianne Hveding, Birgitte Mojlanen, Viktoria Danielsen har utsmykket en vegg hos Agenda. Både Agenda-leder Inis Ivarsson og faglærer Marita Elverum er godt fornøyd med resultatet. begge foto: privat .

«KUNSTNERNE»: Tora Elise Hansen, Karoline Sneve Bakkemo, Ranin Jalghoum, Heidi Ingebrigtsen, Grazyna Obalka, Marianne Hveding, Birgitte Mojlanen, Viktoria Danielsen har utsmykket en vegg hos Agenda. Både Agenda-leder Inis Ivarsson og faglærer Marita Elverum er godt fornøyd med resultatet. begge foto: privat .

Artikkelen er over 3 år gammel

Både de unge «kunstnerne» og Agenda var strålende fornøyd med resultatet.

DEL

Og resultatet det er snakk om er den utsmykningen av en vegg i Agenda-huset på Fagernesveien som jentene i 3. klasse på Studiespesialisering med formgivning på Solhaugen overleverte nylig.

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

En del av pensum

– På starten av året fikk klassen en forespørsel om å utsmykke en vegg i Agenda. Siden utsmykking i offentlige rom står i pensum, passet det perfekt med et slik oppdrag, forteller faglærer Marita Elverum.

Spennende arbeid

Elevene fikk først omvisning på Agenda for å gjøre seg kjent med de omgivelsene og det miljøet kunstverket skulle bli en del av.

Deretter gikk de igang med å lage skisser. Agenda valgte ut det de ønsket, og elevene startet på det spennende arbeidet.

Følg Fremover på Facebook og få siste nytt først

Invitert på middag

– Torsdag var det høytidelig avdukning av verket, og det var en stolt gjeng med elever som kunne motta ros fra fornøyde kunder. Etter snorklipp og applaus fikk jentene sin belønning nytes, middag og kake.

– Både elever og Agenda var storfornøyde med samarbeidet. Slike samarbeid mellom skole og arbeidsliv gir stor motivasjon og glede, forteller Marita Elverum.

Hold deg oppdatert uansett hvor du er. Last ned Fremovers app og få varsel på mobilen om blant annet store nyheter, trafikkulykker og stengte veier i regionen.

App for iPhone

For Android

Markant: Dette store kunstverket henger nå godt synlig på en veggene i Agenda-huset på Fagernesveien.

Markant: Dette store kunstverket henger nå godt synlig på en veggene i Agenda-huset på Fagernesveien.

Send inn tekst og bilder «

Del tekst og bilder fra din kulturopplevelse med oss, eller send forhåndsstoff til redaksjonen

Artikkeltags