Gå til sidens hovedinnhold

Agenda omsatte for 37 millioner kroner

Artikkelen er over 2 år gammel

Generalforsamlingen i Agenda AS er gjennomført, og både styret og ledelsen er fornøyd med resultatet, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– I 2018 har 310 jobbsøkere vært innom Agenda AS i et eller annet tiltak. Herav har 75 jobbsøkere gått videre til arbeid eller utdanning. Noe som tilsvarer knapt 37 prosent.

Ifølge Agenda er det ulike grunner til at personer står på utsiden av arbeidslivet.

– Det kan være psykiske lidelser, fysiske utfordringer, rusproblematikk eller manglende kompetanse. Det avgjørende er at dette tas tak i tidlig av kompetente veileder og at folk blir gitt en mulighet til å få et fotfeste i arbeidslivet. Arbeid i seg selv er helsebringende. Det gir stabilitet, inntekt og fellesskap.

– Vi opplever stadig at arbeidsgivere ser forbi hull i CV og rekrutterer kompetent arbeidskraft fra nettopp arbeids og inkluderingsbedrifter, heter det videre.

Agenda hadde i 2018 knapt 50 ansatte og en omsetning på vel 37 millioner. Årsresultatet viser et overskudd på vel kr 400 000. Selskapets egenkapitalandel på 73 prosent.

Agenda

  • Agenda AS er en arbeid- og inkluderingsbedrift med ett hovedmål: Å få mennesker tilbake i jobb.
  • Agenda AS  tilbyr flere arbeidsrettede tiltak med ulik varighet og innhold. Hvert enkelt tiltak tilpasses de ulike utfordringene den enkelte står overfor.
  • Agenda AS tilbyr også flere produkter og tjenester både til bedrifter og privatmarkedet.

Styreleder Per Storlien

Nestleder Børre Simonsen

Styremedlem: Gro Monsen, Maria Bostad Dahl og ans.rep. Line Åsheim

Aadministrerende direktør er Espen Lund

Kilde: Agenda AS

 

Kommentarer til denne saken