Nordlys/Fremover: Kokken 12.40 melder Troms politidistrikt om den andre kollisjonen i løpet av kort tid på E6 i Indre Troms.

En lastebil og en personbil har kollidert ved Mobakken nord for Setermoen.

Fem personer er involvert. To personer var fastklemt.

Ifølge NRK er begge kjøretøyene militære.

– Begge to er ved bevissthet, sier operasjonsleder Morten Augensen til kanalen.

Klokken 13.50 var begge de fastklemte frigjort og flydd til UNN med ambulansehelikopter og Bell fra Forsvaret. De tre fra lastebilen er nå på legevakta for sjekk.

Ett kjørefelt åpnes straks, og Militærpolitiet vil stå for trafikkdirigeringen.

Militære kjøretøy

Det var to militære kjøretøy som er involvert ifølge politiet. Det er stor militær trafikk i området på grunn av pågående øvelse.

Veitrafikksentralen melder at veien er stengt på stedet. Det dannet seg lange køer. Ett kjørefelt er forventet å åpne noe etter klokka to, melder Troms politidistrikt. Militærpolitiet vil stå for trafikkdirigeringen på stedet.

To trafikkulykker innen to timer

Like over klokka 11:30 tirsdag melder politiet om en første trafikkulykke på E6 5–6 km nord for Setermoen.

To personbiler og en militær trekkvogn var involvert.

– Heldigvis er det ikke meldt om alvorlige personskader, men førerne og passasjene i begge personbilene er sendt til legevakta for sjekk, sier operasjonsleder Morten Augensen i Troms politidistrikt til Nordlys.

–Slik situasjonen fremstår har en bil kommet inn på E6 og traff en annen personbil, som da ble dyttet over i det andre kjørefeltet hvor den traff det militære kjøretøyet, sier Augensen.

Bilberging er bestilt, og det skal være materielle skader på personbilene.

Augensen sier det så langt ikke er tatt noen beslutning på førerkortbeslag. Det er heller ikke rapportert om noe usedvanlig glatte kjøreforhold på stedet. Det skal være rundt 13 minus i området.