Gå til sidens hovedinnhold

Anbefaler narvikregionen til Norgesferien

Artikkelen er over 1 år gammel

Redaktør for nettstedet Visit Norway trekker fram Narvik i VGs guide til norgesferien.

I en artikkel om anbefalinger til Norgesferien i VG, trekkes Narvik spesielt fram. Avisa har spurt redaktør for nettstedet Visit Norway, Christine Baglo, om hennes beste tips til norgesferien i år.

Hun anbefaler baseferie, der man har en base et sted, men utforsker regionen man er i gjennom dagsturer. Når VG spør om hun kan anbefale en skjult perle, trekker hun fram narvikregionen.

– Det veldig kult å gå Norge på tvers langs de gamle rallarveiene. Ta Ofotbanen til Riksgrensen og gå 15 kilometer gjennom vakkert fjordlandskap og båt tilbake på Ofotfjorden fra Rombaksbotn, sier Baglo til avisa.

Les også

Ønsker hjelp fra narvikinger i sosiale medier

Les også:

Hardt rammet

Reiselivet har vært spesielt hardt rammet at koronakrisa, og det forventes at de fleste nordmenn legger ferien til eget land i sommer.

Tirsdag forrige uke inviterte beredskapsgruppa for næringslivet i Narvik til et møte for å styrke samarbeidet mellom kommunen og reiselivsnæringa i kommunen inn mot årets sesong. Møtet omhandlet alt fra markedsføring av byen, til hvordan næringen skal forholde seg til retningslinjer og smittevernsregler.

Les også

Ofotbanen på britisk toppliste over de vakreste togturene i Europa: – Ikke rart vi har kommet på den lista

Les også:

Ofotbanen på reisetoppliste

Det er langt fra første gang narvikregionen blir anbefalt i reiselivsguider.

I januar havnet Ofotbanen på en britisk toppliste over de vakreste togturene i Europa. Avisa The Guardian ba leserne fortelle om de mest naturskjønne europeiske togstrekningene, og strekningen Stockholm – Narvik nådde opp på femteplass.

Les også

Norsk globetrotter: – En skam at Ofoten ikke er bedre kjent

Kommentarer til denne saken