Det bør bli målkalas i Idrettens Hus søndag

Ingrid Nilssen Neverdal.

Ingrid Nilssen Neverdal. Foto:

Av
DEL

Ankenes sine håndballdamer og herrer er begge gedigne favoritter i søndagens seriekamper i 3. divisjon i Idrettens Hus, Begge møter jumbo Landsås/ på damesiden Landsås/Kvæfjord.

– Når alle andre vinner mye mot Landsås bør vi også gjøre det, sier dametrener Tom Jakobsen.

For Tom Jakobsen sine jenter er det ikke snakk om hvor poengene havner, men hvor stor seieren blir. Motstander Landsås, som nå har slått seg sammen med Kvæfjord, har sluppet inn 191 mål på fire kamper. Det gir et snitt på like under 48 for hver kamp. Nå er laget trolig styrket noe i det sist etter samarbeidet med Kvæfjord, men Kamilla Nilsen og co. bør uansett kjøre over motstanderen.

Ankenes HK-herrene vant en knallsterk og sensasjonell seier mot Bodø-rekruttene i Bodø sist helg. Få spillere klarte en bragd, med god hjelp av strafferedning til Anders Horne i sluttsekundene.

Nå venter Landsås i Idrettens Hus, et lag som har tapt begge sine matcher så langt og kun scoret 23 ganger. Det gir et snitt på 11,5 pr. kamp. 

Håndballhelgen for de voksne avsluttes søndag kveld da Ankenes HK sine godt voksne damer, ikke bare old boys, men ei blanding med yngre spillere, møter damelaget til Landsås. 

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags