Ble takket for innsatsen som stortingsrepresentant

Anna Ljunggren har vært stortingsrepresenant fra Nordland i 12 år. I helgen ble hun takket av. Arkivfoto: Beate Sneve Larsen

Anna Ljunggren har vært stortingsrepresenant fra Nordland i 12 år. I helgen ble hun takket av. Arkivfoto: Beate Sneve Larsen

Artikkelen er over 1 år gammel

Nordland Arbeiderparti takket denne helga Anna Ljunggren

DEL

I helgen har Nordland Arbeiderparti hatt sitt første årsmøte etter stortingsvalget i 2017. Der ble Anna Ljunggren takket for jobben hun gjennom 12 år har gjort som stortingsrepresentant før hun gikk av.

Ljunggren har vært medlem av kirke-, utdannings- og forskningskomiteen, justiskomiteen og energi- og miljøkomiteen mellom 2005 og 2017.

Partileder Bjørnar Skjæran er takknemlig for innsatsen.

– Det er med stolthet og takknemlighet vi takker av Anna i dag. Hun kom inn på Stortinget i 2005, og har gjort en strålende jobb til hun etter 12 år på Stortinget var blant våre mest erfarne toppolitikere. Hun har vært en viktig stemme for Narvik, Nordland og Nord-Norge. Anna var også nestleder i Nordland Arbeiderparti gjennom flere år, og er en fantastisk lagbygger. Jeg er helt sikker på at det ikke er det siste vi har sett til henne, sa han på årsmøtet.

Artikkeltags