- Herregud, hvor sjukt det er i Narvik!

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Arctic Eagles fikk publikum på beina. Adrian Alvarstein tok dem til himmelen. Se video og bildeserie.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Publikum hadde nettopp sett en hockeykamp hvor Arctic Eagles i lekehumør hadde valset over Viking. På stillingen 8-3 til hjemmelaget gikk sluttsignalet. Eller Adrian Alvarsteins startsignal.

Adrian the Entertainer

Mens tilskuerne hyllet sine helter var det Alvarsteins tur til å gjengjelde støtten. Da Contiez med Trumpsta ble spilt over anlegget viste danseløven at han kan mer enn å spille ishockey. Foran tusen elleville tilskuere som klappet taktfast, viste Arctic Eagles sin nummer 53 fram rytmer kun et fåtall kan skimte med. Da refrenget kom, bassen dundret og Alvarsteins bevegelser tok av, eksploderte Nordkraft Arena.

- Han løftet taket! ler Arctic Eagles-trener Magnus Skogfält om sin dansende hockeyspiller.

- Adrian bare er sånn. Ikke bare er han en bra hockeyspiller, men han sprer så mye energi og glød. Det er godt å ha han i troppen.

Bortelaget ble igjen

Vanligvis stormer de fleste lagene av isen og rett i garderoben etter å ha tapt med fem mål. Det gjorde ikke Viking-spillerne etter kampslutt. Men vanligvis danser ikke motstanderen foran tusen tilskuere heller.

For både dommere og spillere ble stående å se på Alvarsteins opptreden. En opptreden som fikk fram både smil og latter hos enhver på Nordkraft Arena, uansett om laget ditt ligger bunnplassert med fem poeng eller ikke.

Som en Viking-spiller kommenterte midtveis i en av Alvarsteins nå legendariske hoftevrikk:

- Herregud, hvor sjukt det er i Narvik!

- De kalte det Adrian-faktor

Hovedpersonen selv var fornøyd med seansen, men syntes det var på tide å gi noe tilbake til publikum.

- Jeg har jo danset mye i garderoben, så nå var det på tide å vise det i offentligheten. Om det er tyve eller tusen som ser på, gjør ikke noe. Jeg er ikke sjenert, sier Alvarstein og med det bekrefter noe hele Narvik har fått med seg.

- I Asker kalte de det for Adrian-faktor, avslutter Adrian Alvarstein, en gave til Narviks hockeyinteresserte.

Magnus Sørensen fra Ankenes stod bak filmingen av Alvarstein-dansen.

Artikkeltags