Arctic Eagles skapte målfest i Haparanda: – Ikke bra nok

Niko Eronen var ikke helt fornøyd etter lørdagens treningskamp mot Asplöven. Illustrasjonsfoto. Foto: Sverre Ruud Ellingsen

Niko Eronen var ikke helt fornøyd etter lørdagens treningskamp mot Asplöven. Illustrasjonsfoto. Foto: Sverre Ruud Ellingsen

Lørdag spilte Arctic Eagles treningskamp mot Asplöven på ICA Arena i Hapranda. Resultatet ble 6-2 til narvikingene.

DEL

– Det var en tøff kamp, sier trener Niko Eronen.

Han var fornøyd med seier, men ikke hvordan laget spilte.

– Vi gjorde kampen vanskelig for oss selv. Vi var for slurvete på isen og var rett og slett ikke bra nok. Vi må heve oss mer, ikke bare fysisk, men mentalt. Kroppene var klare, men ikke hodet, mener Narvik-treneren.

– Men jeg er selvsagt fornøyd med at vi vant. Det er fint at vi klarte å score mål, for det har vi ikke vært altfor gode på tidligere.

Mentalt

Niko Eronen mener at hver enkelt på laget, både spillere og trenere, må gå mer i seg selv før hver kamp.

– En kamp er veldig mentalt. Alle må se seg selv i speilet og tenke at de vil dette hundre prosent, hvis ikke går det ikke. Jeg vil se framskritt både mentalt og fysisk i hver kamp, og det gjorde jeg ikke helt i dag, forteller treneren.

Men Niko Eronen trekker fram noen spillere etter lørdagens treningskamp.

– Blant annet gjorde Sivert Mangersnes og Kristoffer Skjervold en god jobb. Og som jeg sa er jeg fornøyd med seieren, og det var ikke en dårlig kamp. Jeg ønsker bare å se litt mer vilje og vinnerlyst. Ikke minst vil jeg at vi gjør vårt beste hver kamp, sier Narvik-treneren.

– Litt annen kamp

Søndag spiller ørnene mot finske Torneå.

– Vi har lært en del fra kampen mot Asplöven, så jeg tror det blir en litt annen kamp i morgen. Men vi får se, sier Niko Eronen.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags