Inge var en av dem som fikk svi for sykkelrittet

Vogntogsjåfør Inge Nilsen fra Alta var den første som ble stanset etter at E6 ble stengt i Bjerkvik. – Æ må bare vente, sa den sindige finnmarkingen. Da rittet hadde passert sto det kø med biler og vogntog fra rundtkjøringen opp til Ellas Minne.

Vogntogsjåfør Inge Nilsen fra Alta var den første som ble stanset etter at E6 ble stengt i Bjerkvik. – Æ må bare vente, sa den sindige finnmarkingen. Da rittet hadde passert sto det kø med biler og vogntog fra rundtkjøringen opp til Ellas Minne. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

De eneste som kanskje ikke var fullt så fornøyde med at Arctic Race passerte gjennom Bjerkvik torsdag ettermiddag var bilistene og vogntogsjåførene.

En normat sterkt trafikkert E6 stengte nemlig klokken tre, og åpnet ikke for trafikk før ett kvarter etter at sistemann i feltet hadde passert rundkjøringen i Bjerkvik på tur mot målgang i Narvik kvart over fem.

Inge Nilsen fra Alta kjører naturgass fra Hammerfest. Han kom i retur fra Moskenes og ble som førstemann stanset i Bjerkvik.

– Jeg kom kjørende i god tro. Jeg hadde ikke tenkt over at veien var stengt i det hele tatt, sier han rolig.

Den sindige finnmarkingen lot seg nemlig ikke affisere over at han kom akkurat for sent til å få slippe gjennom. Hviletiden hadde han allerede tatt på Evenes.

– Neeei, det nytte jo ikke å fyre seg. Det er bare å vente, sa Nilsen med et smil.

Da sistemann i rittet hadde passert Bjerkvik hadde køen vokst fra rundkjøringen og opp til Ellas Minne.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken