Vinneren offentliggjøres 1. mars under arrangementet OPPTUR.

Det er du som bestemmer hvem som får prisen.

Klokken 21.30 søndag 4. februar er det kun to av de fem nominerte bedriftene som har fått stemmer. Avstemningen avsluttes ved midnatt.

Juryen har bestått av June Sollund (Visit Narvik), Ruben Åkenes (Gratangen Næringsforum), Øystein Haugen (REMA) og Hilde M. Normark (Narvikregionen Næringsforening).

De forteller at jobben i år har vært vanskeligere enn noen gang. De har nemlig fått inn rekordmange forslag på kandidater.

- Det er en glede å registrere det positive engasjement som oppstår i regionens befolkning når de kan fortelle om gode serviceopplevelser, sier juryen.

Kriteriene:

Bedriften har medarbeidere - med god kunnskap om bedriftens varer/tjenester -

  • som opptrer imøtekommende og setter kunden i sentrum
  • som gir kunden mer enn forventet
  • som kjenner sitt nærområde godt ved å kunne gi anbefalinger til sine kunder om opplevelser og tjenester i regionen

Her er kandidatene:

Ballangen Camping:

De er serviceinnstilt, samarbeider med andre, utvikler nye opplevelser i nærområdet og yter god service til de besøkende.

 

Bare Barn - Ung Mote AS:

Strålende ansatte som passer på at kunden får det de ønsker. De har stor kunnskap om sine produkter. Det er ryddig i butikken, og bra utstilling av varene. Betjeningen er hyggelig og har god service. Kundene forteller at de blir møtt med et smil og flott hjelp, og at de ansatte strekker seg langt for å finne de produktene de ønsker. En kunde forteller at betjeningen husker varer som er solgt, og kan svare på spørsmål i ettertid. De får også tips og råd til hvordan produkter og klær ivaretas lengst mulig.

 

Fiskekroken restaurant/Fiskehallen:

Hyggelige medarbeidere som har god kunnskap om de produktene de selger. Hjelpsom og imøtekommende. De gir gode råd i forbindelse med kjøp av gaver.

 

Sonja Blomster AS:

De har lang erfaring i bransjen. Faste og trofaste ansatte med høyt kunnskapsnivå om blomster, som er hyggelig og alltid har kreative forslag på oppsatser og buketter. De fornyer seg med å kjøre kurs for de ansatte. De lever og ånder for sitt produkt. De er sterkt engasjert i Gatelangs, kjenner området sitt godt og er hjelpsomme mot kunder. De ansatte er blide, høflige og gir kundene mer enn man forventer. De gir god service.

 

Til Bords Narvik:

Butikken har en spennende utstilling. De byr innimellom på smaksprøver av egen produksjon, noe som er mer enn man kan forvente. De ansatte har god varekunnskap, har alltid godt humør og er hjelpsomme. De har stor vilje til å hjelpe. Det er et stort pluss at de arrangerer kundekvelder for å lære kundene mer.

 

Du bestemmer hvem som vinner:

I 2017 vant Extra Ballangen, i 2016 vant Narvik Taxi, i 2015 vant Rema 1000 i Skistua og i 2014 vant Det Lille Kjøkken i Bjerkvik.

Du kan nå stemme på den kandidaten du mener fortjener å vinne prisen "Årets servicebedrift".

Du kan stemme fra og med 23. januar til og med 4. februar.

For å stemme sender du en SMS med kodeord FOSTEM og tallet på den kandidaten du vil stemme på til 2005. Det skal være mellomrom mellom FOSTEM og tallet. Hver stemme koster 5 kroner.

Ballangen Camping: FOSTEM 1 til 2005

Bare Barn - Ung Mote AS: FOSTEM 2 til 2005

Fiskekroken restaurant/Fiskehallen: FOSTEM 3 til 2005

Sonjas Blomster AS: FOSTEM 4 til 2005

Til Bords Narvik: FOSTEM 5 til 2005