I juni ble det kjent at Sparebank 1 Nord-Norge gikk inn som en av samarbeidspartnerne til den nye festivalen Haikjeften. Det gjorde det mulig å utvide festivalen med et familiearrangement på dagtid, i tillegg til konserter på dagtid. Arrangementet har fått navnet Haitanna, og skal i likhet med resten av festivalen finne sted i Bromsgårdparken.

Under dette arrangementet er det én ung narviking som vil kunne få en helt spesiell opplevelse. I samarbeid med Haikjeften arrangerer nemlig Fremover en talentkonkurranse, der vinneren får opptre på scenen i Bromsgårdparken i august.

En jury bestående av Oda Olderøy og Lotte Birkeland (begge 12), Ann-Kristin Hanssen (Fremover) og Frode Sollie (Vinterfestuka) skal kåre en vinner blant de innsendte bidragene. Vedkommende blir kåret til «Årets Haitann».

Vanskelig juryjobb

– Forhåpningene mine er at mange av de flotte og flinke sangtalentene i Narvik sender inn bidrag, sier initiativtaker til festivalen, Stein Hjertholm.

Les også:

Det håper også jurymedlem Ann-Kristin Hanssen. Hun tror juryen har en vanskelig jobb foran seg.

– Jeg er veldig spent på hva vi får høre og se. Ut ifra tidligere konkurranser som Fremover har hatt, har jeg store forventninger. Det er mange talenter i regionen vår, så jeg tror det kan bli utfordrende for juryen å lande på en vinner, sier Hanssen.

Slik deltar du

Konkurransen er åpen for alle mellom 10 og 18 år.

De som vil være med, må sende en e-post til booking@haikjeften.no. Fristen for å gjøre dette er lørdag 3. august klokka 12.00.

I e-posten må du ha med følgende:

  • Navn
  • Alder
  • En video eller lydopptak av at du synger. Det kan være som en lenke til for eksempel YouTube eller SoundCloud, eller som et eget vedlegg. OBS: Du kan fint spille inn med mobilen. Det er ikke noe krav om god kvalitet på opptaket
  • Noen ord om deg selv, hva du liker å holde på med, hvor lenge du har sunget og hvem som er idolet ditt

Les også:

Flytter barneløpet

På grunn av det nye samarbeidet mellom Fremover og Haikjeften blir også det tradisjonsrike barneløpet flyttet til lørdag 24. august. Det blir med andre ord en dag med mange aktiviteter for barn og barnefamilier.

Vinneren av talentkonkurransen blir presentert i Fremover, og får synge live fra scenen i Bromsgårdparken.

Les også: