Marios spiseri på Amfi stengte dørene da hele Norge stengte ned i mars i fjor. Til forskjell fra de aller fleste andre butikkene på Amfi så åpnet aldri spisestedet igjen. I juni i fjor gikk selskapet bak kafeen konkurs.

Den gang var det Helge Edvardsen som var senterleder. Han uttrykte håp om å få ny leietaker på plass i løpet av kort tid. Slik gikk det ikke.

Nå kan endelig ny senterleder Silje Bergh Lorentzen avsløre hvem de har jobbet med en god stund.

– Jeg har gledet meg lenge til å kunne fortelle at Jordbærpikene skal inn på Amfi Narvik. For oss er dette en skikkelig gladnyhet. Det betyr enormt mye for Amfi Narvik å få utvidet tilbudet på bespisning med et så anerkjent konsept. Vi har savnet en slik type lunchplass og spisested, sier hun.

– Dette er et etterspurt konsept fra kundene og vi er svært fornøyd med å kunne gi dem dette tilbudet.

Senterlederen innrømmer at det har tatt mye tid å få dette på plass.

– Det har vært jobbet med dette veldig lenge og det at det er på plass nå er en gladnyhet for både oss og kundene våre. Vi får stadig spørsmål om hva som skal inn i de ledige lokalene. Driftsteamet vårt er allerede i gang med å rive litt og forberede lokalene for de nye leietakerne. Mens de holdt på og rive strømmet det til folk som var nysgjerrig på hvem som skal inn. Nå kan vi endelig avsløre det sier en fornøyd Bergh-Lorentzen.

– Når åpner de dørene?

– Planen er at de skal åpne til høsten. De er ute og søker etter driver nå. Det er en del som skal på plass, men vi håper de kommer fort i gang, sier hun.

Til høsten vil også Bunnpris etablere ny butikk på Amfi. Det skal de gjøre i lokalene etter Spar, som vil legge ned dagligvarebutikken på Amfi Narvik i løpet av sommeren.