Ungdomsrådet på plass i Ballangen

UNGDOM:Aina Barosen og Vilde Martinsen representerer Ungdomsrådet i Ballangen, og stilte torsdag til sitt første møte i kommunestyret. (Foto: Ann Kvanmo)

UNGDOM:Aina Barosen og Vilde Martinsen representerer Ungdomsrådet i Ballangen, og stilte torsdag til sitt første møte i kommunestyret. (Foto: Ann Kvanmo)

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Ungdomsrådets nyvalgte representanter var på plass i kommunestyremøte i Ballangen torsdag.

Aina Barosen og Vilde Martinsen er glad for at et nytt ungdomsråd endelig er på plass igjen etter flere år uten.

Begge har lagt ned mye arbeid for å få det nye rådet på plass, og i vinter fikk de hjelp fra Ungdommens fylkesråd til å informere og engasjere om saken lokalt. I mars ble rådet konstituert, og torsdag stilte de to representantene til sitt første kommunestyremøte.

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

- Vi er fornøyde med å ha kommet i mål med etableringen av rådet. Nå starter jobben med å få meningene våre frem, og få engasjert flest mulig unge i Ballangen.

- Vi har en plan om jevnlige møter i ungdomsklubben, i forkant av kommunestyremøtene. Denne gangen fikk vi imidlertid innkallingen så sent at vi ikke rakk å involvere de andre, sier Aina Barosen.

- Internett er også en grei kanal for å engasjere. Og så vil vi ha større møter når det er saker som vi mener er spesielt viktige, og som involverer mange, sier Vilde Martinsen.

Hold deg oppdatert uansett hvor du er. Last ned Fremovers app og få varsel på mobilen om blant annet store nyheter, trafikkulykker og stengte veier i regionen.

App for iPhone

For Android

Artikkeltags