Nora ble utpekt til hjemmelagets beste av juryen i seieren over gjestene fra Larvik. Noe annet hadde vært en grov forsømmelse, men de vet å sette pris på en god prestasjon de som har den hyggelige oppgaven. Vi kan for vår del gjerne plusse på banens beste. Og skal det kåres et årets mål når det settes strek utpå høstparten, så er Noras nettsus fra distanse en absolutt kandidat. Ikke bare var det et vakkert skudd, utakbart for gjestenes keeper, men hadde også den effekten at Mjølner kunne rusle i garderoben med lave skuldre vel vitende om at de hadde rullet over bydelslaget fra Larvik og hadde kampen i sin hule hånd.

– Det var artig, jeg er litt usikker på om vi kan kalle det en klassescoring, men det var et bra treff, kommenterer banens beste beskjedent.

– Jeg kjenner at det løsner litt. Nå fikk jeg én omgang mot Sarpsborg 08, hel match mot Porsanger og nå fulle 90 mot Nanset. Så det er bare tredje kampen jeg spiller i år, halvparten av oppgjørene. Det har jo tatt litt tid å komme tilbake etter skulderskaden jeg pådro meg på ski. Jeg fikk skulderen ut av ledd, men kjenner meg heldigvis restituert nå.

Også Hall selv var fornøyd med dagens innsats, men fremfor å skryte av egne prestasjoner drar hun frem lagprestasjonen: I dag følte jeg at vi hadde god kontroll selv om det føles litt unødvendig å slippe inn to mot slutten, er hennes korte oppsummering av poenggevinsten.

– Jeg gleder meg til fortsettelsen. Det er moro når det flyter.

Og fløt gjorde det. Nora har ikke vært med laget på veien og heller ikke deltatt hundre prosent i oppkjøringen til sesongen nettopp på grunn av hovedsatsingen, som er alpint – og skaden, men er åpenbart på full fart tilbake. Mot Nanset tok hun kommandoen over midten fra første spark på ballen med ro, kloke pasningsvalg og gode løp som skapte rom for medspillerne. I tillegg kan det skrives med blokkbokstaver at den løpssterke spilleren har teknikk- og beviselig skuddferdigheter. Duellferdighetene var det heller ikke noe å si på. Ikke minst var 19-åringen god til å lese spillet og bryte motstanderens ballbane – rettvendt på midten vant hun flere baller og distribuerte med klokskap.

Forhåpentligvis kan den gode prestasjonen gjenskapes mot Medkila i kommende torsdags nabooppgjør.