Forvent både frysninger og gledestårer

Opplevelse: Publikum oppfordres til ikke å gå glipp av årets høydepunkt på innlandet.

Opplevelse: Publikum oppfordres til ikke å gå glipp av årets høydepunkt på innlandet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Blandakoret Chorus Borealis fra Bardufoss har i år igjen alliert seg med sangerkollegaene i Freidig Mannskor fra Bardu og inviterer til to konserter ved inngangen til ventetiden og kirkeårets begynnelse.

DEL

Første opptreden er lørdag 1. desember på Setertun på Setermoen, mens korene er klare for kirkescenen dagen etter, første søndag i advent. Da stiller korene opp i Målselv kirke.

Lovordene var mange etter fjorårets lille konsertturné og korene satser på at også årets to konserter skal gi både frysninger og gledestårer. Et variert repertoar som spenner fra firstemte julesanger via ruvende klassikere til bluesinspirerte stykker garanterer en flott og stemningsfull inngang til adventstiden. Korene understøttes av et band bestående av Henrik Myrbakken på bassgitar, Sverre Hågbo på trommer, Steinar Solheim på gitar og selveste Sigbjørn Solvang som kapellmester på tangenter. Musikalske ledere er de to korenes dirigenter, Egil Nyhus og Tor Eriksen. Som også vil være solister under det korene i samklang beskriver som en lokal kulturopplevelse av de sjeldne.

Artikkeltags