Gå til sidens hovedinnhold

Barn og voksne i stor trafikkulykke på E6

To biler har kjørt inn i hverandre i en påkjørsel bakfra på E6 like ved Rygge flyplass. Sju personer ble kjørt til sykehus.

Fredrikstad Blad: – Sju personer er involvert i ulykken, hvor to av dem er barn. Samtlige har blitt sendt til sykehuset Kalnes. Det er ikke snakk om alvorlige personskader, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt Terje Skaftnes.

Politiet og resten av nødetatene rykket ut da meldingen kom inn 15.40. Ulykken har skjedd i sørgående felt.

To personbiler

– Det er snakk om en påkjørsel bakfra hvor to personbiler er involvert. Vi har fått melding om at det er to stykker som kom blødende ut av bilene, og at det er barn i en av bilene. Airbagene skal ha blitt utløst, sa operasjonslederen til Moss Avis da politiet var på vei ut til ulykken.

Påkjørselen skal ha skjedd på E6 på høyde med terminalbygget til Rygge flyplass.

– Som følge av ulykken er det store trafikale problemer. Veien er helt stengt. Sørgående felt på akkurat dette tidspunktet er det veldig mye trafikk, forklarer Skaftnes.

Klokken 16.49 åpnet politiet E6 igjen.

Veien ryddet – fortsatt kø

Trafikkoperatør Mikael Olsen i Veitrafikksentralen kunne fortelle til Moss Avis at det var stillestående kø helt til Mosseporten etter ulykken.

– Men nå er veien ryddet etter ulykken og trafikken går på stedet. Køen vil nok henge igjen en stund, men slik det ser ut nå går det rimelig greit fra Halmstadkrysset og sørover, forteller Olsen.

Over én time var veien stengt. Det skal også være en del kø på fylkesveien gjennom Halmstad og nordover mot Moss som følge av at mange trafikanter har kjørt avkjøringen fra E6 for å ta seg videre på fylkesveien.

– Vi vet av erfaring at denne køen kan sitte i lenge etter en slik hendelse, men det tar nok ikke altfor lang tid før det løsner, sier trafikkoperatøren klokken 17.00.

I løpet av én time mandag ettermiddag har det vært tre kollisjoner i Moss. I 15-tiden oppsto det en kjedekollisjon i Mosseporten. Like etter kom det melding om et mindre trafikkuhell på Årvoll.

Kommentarer til denne saken