Broom: Flere og flere nordmenn ser ut til å finne ut av campinglivets mange gleder. Salget av både bobiler og campingvogner øker år for år.

Men for noen er det en kamp. For kanskje ønsker man seg båt også. Og hvis man ikke har råd til begge deler, kan det være vanskelig å bestemme seg.

Akkurat det dilemmaet er utgangspunktet for at verden har fått MiniBig amphibious. Men det er et par utfordringer med den.

Dette var Europas største bobil

Fjordliv

Utgangspunktet er imidlertid enkelt og greit. Du rygger hengeren ned i vannet, og kobler den fra. Fronten av hengeren er "baugen", og bak monterer du påhengsmotoren.

Så er det bare å gi gass – og nyte livet på fjorden.

Vi tipper du får en del oppmerksomhet på brygga når du foretar sjøsettingen for første gang ...

Begrensningene ligger i at det kun er plass til tre personer, takket være kompakte mål. MiniBig måler 4,39 meter i lengden, er 1,64 meter høy og 1,93 cm bred. Til gjengjeld skal det være soveplass til alle sammen.

Denne campingvogna kan du ta med over alt!

180.000 kroner

Hvis dette konseptet høres fristende ut, har du en liten utfordring som må løses. MiniBig er nemlig kun tilgjengelig i Japan.

Prisen er rundt 180.000 kroner – men du må altså beregne kostnader rundt å få herligheten til Norge også.

Vi ville forøvrig vært forsiktige med å ta MiniBig ut på sjøen hvis det blåser. Det er neppe det mest solide du kan møte store bølger med ...