Gå til sidens hovedinnhold

Delte ut gaver til nyfødte

Artikkelen er over 5 år gammel

Lavangen kommune har i mange år under Lavangsvekka delt ut gaver til alle nyfødte i kommunen. Under kulturkvelden i Lauvhallen 25. august hadde seks av åtte barn med foreldre møtt fram og fikk overrakt gaver.

Det var fungerende ordfører, Kristine Haugen, som foretok overrekkelsen. Ordføreren understreket innledningsvis at det er hyggelig å registrere at Lavangen som en kommune som er i vekst, også har fått mange nye innbyggere.

Hun ga uttrykk for at det kan ikke være noe som er mer trivelig i en kommune enn å få dele ut gaver til alle barna som er født siden Lavangsvekka i fjor.

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

Ordfører Haugen minnet om at barna er Lavangens håp, de er smilet vårt, og ikke minst er de framtida vår.

– Dette er de ikke bare for foreldrene, men for hele denne flotte bygda vår, sa Haugen.

Hun viste til at det er i Lavangen de skal vokse opp under trygge forhold.

– De skal gå i en god barnehage, de skal gå på en av Norges beste skoler, og de skal lære seg å bidra til å være en del av et godt og trygt samfunn slik vi har det i Lavangen.

Ordfører Haugen minnet om at alle i Lavangen er ansvarlig for at barna i kommunen har det trygt og godt, og at de trives og har det bra.

– I tillegg skal vi gi dem den beste grunnmuren når de skal ut i verden, men vi vil alltid ønske dem tilbake til Lavangen igjen, poengterte Haugen og delte ut blomster, Astafjord bygdebok, generell historie bind 1 og en gavesjekk på kr. 1000 fra Lavangen kommune.

Hold deg oppdatert uansett hvor du er. Last ned Fremovers app og få varsel på mobilen om blant annet store nyheter, trafikkulykker og stengte veier i regionen.

App for iPhone

For Android

Kommentarer til denne saken