Da Bergen hockey gikk konkurs, fikk Moss tilbud om plassen. I dag kom avslaget.

Kamp mellom Moss Hockey og Comet i januar. (Arkivbilde: Sofie Alexandra Kiterød)

Kamp mellom Moss Hockey og Comet i januar. (Arkivbilde: Sofie Alexandra Kiterød) Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Moss fikk avslag.

DEL

Forrige måned ble det klart at Bergen Hockey måtte begjæres konkurs, og kunne derfor ikke stille i kommende førstedivisjon som planlagt. Moss Hockey fikk dermed tilbud om plass, etter at de i mars rykket ned til 2. divisjon. I dag kom avslaget fra NIHF.

Det skriver Halden Arbeiderblad.

– Bergen Hockey deltar ikke (begjært konkurs) og Moss Elite har fått avslag på sin lisenssøknad. Vedlagte oppsett inneholder ni lag, heter det i mailen Norges Ishockey Forbund sendte ut til alle klubber tidligere i dag.

Skal anke

– Moss Elite kan appellere Forbundsstyrets avgjørelse med frist 14. juli, og i fall slik appell innleveres og tas til følge vil de gå inn som lag nummer 10 i de rundene som mangler, fortsetter NIHF i sin uttalelse. Dersom dette skjer kommer nytt oppsett etter sommerferien.

Styreleder i Moss Hockey Elite Christopher Wellendorf bekrefter overfor Halden Arbeiderblad at Moss vil anke avgjørelsen.

Dersom Moss ikke får gjennomslag på sin anke vil kommende sesong spilles blant 9 lag fordelt på 32 kamper.

Synd for norsk hockey

Runar Klæboe Eidissen i Comets sportslige utvalg syns situasjonen er kjedelig for norsk ishockey

– Først og fremst er det fryktelig trist for norsk hockey at Bergen måtte trekke seg, vi trenger lag som Bergen i divisjonen, forteller han til HA onsdag kveld

– Når det kommer til Moss er det forståelig at de på så kort varsel ikke har lisens i orden, men det er kanskje bedre å ikke stille dersom økonomien ikke er på plass. Da syns jeg heller de skal komme tilbake når de har fått orden på dette. Norsk hockey har ikke råd til at flere skal satse over evne, avslutter Eidissen.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags