Med Rune Skog som ansvarlig er det fortsatt liv i skiskyttegruppa i Bjerkvik. Skog var selv en meget habil skiskytter, og flere andre hevdet seg helt i toppen på norgescupstevner og under NNM og NM.

Trener og leder

-Jeg er trener og leder, sier Skog foran det som er sesongens høydepunkt for skiskyttergruppa i Bjerkvik.

Ifølge terminlista har skiskyttergruppa i Bjerkvik karusellrenn også i mars. Rune Skog kan melde om god interesse foran lørdagens KM normalprogram.

I norgestoppen

Av i underkant av 90 påmeldte stiller arrangørklubben med så mange som 13 deltakere. Skog sier det kommer løpere til KM som kjemper i tetsjiktet i Norge.

- Eirik Silsand Gerardsen og Per Vassmyr er i norgestoppen. De ble henholdsvis nummer to og seks i norgescupen normalprogram sist helg, sier Skog.

Bra yngre løpere

Ellers kan skiskytterlederen fortelle at det er høyt nivå i klassen jenter 13–14 år.

- Ingrid Alterskjær Eriksen vant Holmenkollrennet i fjor hvor alle de beste deltok. For de aller fleste løperne mellom 13 og 16 år vil nok NNM på Bardufoss siste helga i mars være sesongens store mål, ifølge Skog.

PS. Yr.no melder fredag om delvis skyet og en eller to minusgrader i Bjerkvik lørdag formiddag. Det vil muligens være noe kaldere oppe på skistadion.