Politiet følger opp tips om savnede Lasse (31) – oppfordrer til å sjekke hytter

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

– Vi har fått inn en del tips, og har noen tips som vi jobber videre med, forteller etterforskningsleder Ragnhild Normann til Fremover.

Etterforskningslederen ønsker ikke gå inn på de konkrete tipsene, men opplyser om at tipsene de jobber med er av betydning for saken.

– Vi gjør vurderinger fortløpende om det er aktuelt med nye søk, fortsetter Normann.

Politiet oppforder alle som har hytte i området der Lasse (31) er savnet om å sjekke hyttene sine om det er tegn til at noen har vært der.

– Vi oppfordrer alle som har observasjoner eller informasjon om å ta kontakt, sier Normann, og understreker at alt er av interesse.

– Hvis noen er usikre på om de sitter på relevante observasjoner eller informasjon, ta kontakt og la Politiet ta ei vurdering på det.

Det dårlige været og den høye skredfaren vil påvirke et eventuelt søk og et eventuelt tidspunkt for dette. Foreløpig er det ikke besluttet tidspunkt for nye søk, men Normann understreker at de tar løpende vurderinger på om det skal igangsettes nye søk.

Onsdag gikk politiet ut og ba om tips fra publikum. Politiet ber om at alle som har informasjon om hvor savnede kan befinne seg eller som har vært i området Kvanndalen, Vassdalen – fjellet mot Gratangen, Øse samt fjellområdene Kvenmo og Lapphauan, og som har gjort observasjoner om å ta kontakt med politiet.

Politiet er tilgjengelig hele døgnet på tlf nr 02800.

Beskrivelse av savnede

  • Mann, 31 år
  • Tynn og ca 185 cm høy
  • Lyst blondt hår og blå øyne

Savnede hadde på seg mørk bukse, sort lue og kamuflasjejakke da han sist ble observert. Savnede kjørte en hvit scooter av merket Polaris 800 Switchback.

Artikkeltags