Klar for scenen etter halvt år i ammetåka

TILBAKE PÅ SCENEN: Heidi Kvalholm Blåsmo tok pause fra spillejobbene da hun ble mor i juni. Men nå er hun klar for scenen igjen sammen med bandet sitt «Reloaded». Veldig spillesugen, og litt nervøs – ifølge damen selv. foto: jan erik teigen

TILBAKE PÅ SCENEN: Heidi Kvalholm Blåsmo tok pause fra spillejobbene da hun ble mor i juni. Men nå er hun klar for scenen igjen sammen med bandet sitt «Reloaded». Veldig spillesugen, og litt nervøs – ifølge damen selv. foto: jan erik teigen

Artikkelen er over 4 år gammel

Heidi Kvalholm Blåsmo og «Reloaded» spiller lørdag.

DEL

Ikke for at hun ville gått glipp av den totale nærheten til lille Willow Anabel, men nå er Heidi «sugen på» litt nærhet med publikummet sitt også.

Tester ut formen i Narvik

Det skjer førstkommende lørdag når artisten fra Bjerkvik tar med seg ­bandet sitt «Reloaded» opp på scenen i ­intime Mørkholla.
Det er gått et års tid siden Heidi ­Kvalholm Blåsmo slapp debut-CDen «I'm Freakin' Reloaded» med kun egne blues- og soul-låter. Et heftig og ­svingende album som fikk gode mottakelser, og som skulle sendt låtskriveren og bandet hennes ut på turné både hit og dit.
– Av naturlige årsaker så ble det jo ikke noe av det. Men nå er jeg veldig lysten på å vende tilbake til scenen igjen, forteller Heidi med et smil.
Det gjør hun i denne omgang med tre konserter. To i Narvik. og én hjemme i Bjerkvik. Den første nå på lørdag, den andre i form av en opptreden under Romjulsjazzen på Grand 3. juledag, mens den tredje blir 4. juledag i regi av Bjerkvik musikkverksted.
– Jeg gleder meg veldig, men er faktisk også litt nervøs. Tro det eller ei.

Skriver låter til oppfølgeren

To av medlemmene i «Reloaded» er nye siden Heidi K. Blåsmo slapp albumet. Erfarne Hans Isaksen er kommet inn på gitar, og unge Gustav Eidsvik har overtatt bassen. Utenom de to består bandet av Lars Ove Fjelldahl på trommer og Jarle «Charlie» Børresen på orgel og piano.
– Jarle blir dessverre ikke med på disse spillingene, men kommer sterkt tilbake. Når det gjelder de to nye medlemmene, så har jeg spilt sammen med Hans tidligere mens Gustav er et nytt bekjentskap. Han er ung, men han er en meget dyktig musiker. Repertoaret for konserten på lørdag blir hovedsakelig låtene fra debutalbumet, pluss noen coverlåter.
– Og så presenterer vi en helt nyskrevet låt. Den er i samme sjanger som de på albumet, og jeg er spent på mottakelsen. I januar skal jeg og bandet øve inn nye låter, så er det ut for å spille konserter i februar og mars. Det er i planen, forteller Heidi K. Blåsmo.

Artikkeltags