Rune landa på rett plass, men i feil fly

Rune Tveiterås fikk en overraskende vri på en hjemreise til Lofoten.

Rune Tveiterås fikk en overraskende vri på en hjemreise til Lofoten. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

- Jeg var nok den eneste skikkelig blide passasjeren om bord!

DEL

Noen ganger har man flaks!

Rune Brehm Tveiterås fra Kabelvåg var tirsdag i Trondheim for å avlegge en eksamen. På grunn av dårlig vær ble flyet hans fra Trondheim til Bodø en time forsinka og dermed rakk han ikke siste fly videre til Svolvær.

Det skriver Lofotposten.

- Vi landa i Bodø en time etter at svolværflyet gikk. Jeg fikk beskjed om at jeg var booket om til flyet til Leknes, forteller Tveiterås som ikke syntes noe om situasjonen.

- Jeg var sliten etter eksamen og ville heim fortest mulig - og aller helst slippe å sitte på bussen hjem til Kabelvåg i en time etter at vi landa på Leknes.

Da han kom til gaten hvor leknespassasjerene ventet, skjønte han lite. På skjermen sto det nemlig "Svolvær".

- Jeg måtte spørre de som satt der om det var svolværflyet som var forsinka, og da fikk jeg vite fra de skuffa passasjerene at det var leknesflyet som var omdirigert til Svolvær. Da ble jeg glad - og jeg var nok den eneste skikkelig blide passasjeren om bord, innrømmer han.

- Da vi kom fram til Svolvær ønsket jeg de andre god tur til Leknes. Det var kanskje litt uhøflig..? Det var i alle fall ikke meninga, men jeg var så glad for å lande i fornuftig tid, på rett plass, men i feil fly, sier Tveiterås.

Les også: Leknes i Sogn og fjordane...?

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken