[Avisa Nordland]: Robert Plant satte Bodø-publikum i skammekroken, da han ba dem slutte å prate høylytt under konserten.

– De øldrikkende skravlemakerne slo til igjen i går på Skandsen. En del av byens «superelite» sto lagelig til. Ei av damene i følget måtte ha ut hele livshistorie si, og var overhodet ikke interessert i det Kari Bremnes sa. Å Gud kor dem prata! skriver Lillian Låve Selvik i et innlegg på Avisa Nordlands Facebook-side.

– Konstant gjennom hele konserten. Jeg blir oppbrakt og de ødelegger en fantastisk opplevelse, sier Selvik til an.no lørdag formiddag.

– Åndseliten

Hun forklarer at hun satt litt i bakkant fredag kveld for å nyte skyline og totalopplevelsen, mot helt fremst da Robert Plant så seg nødt til å jekke ned deler av publikum.

– Flere sa «hysj, hysj, vær stille». Jeg fikk beskjed om å gå nærmere scenen, sier en irritert publikummer som ikke tror Kari Bremnes selv la merke til støyen på grunn av de åpne omgivelsene.

– At det er åndseliten i byen gjør det ekstra provoserende. Jeg har brukt mye penger for å være der, fortsetter Selvik.

Som mener det var spesielt ille mellom låtene:

– Hun fortalte vakre, små anekdoter. I stedet måtte vi høre på ei kjerring som skravlet om at mannen hadde gått fra henne.

Parken?

Selvik lurer på om det er det mulig for konsertarrangører i Bodø å lage et skravleområde.

– De burde hatt et lite skravleområde der de kunne mingle med hverandre. Aller helst ved inn- og utgang slik at folk får sett dem. Nå er eneste plass man unnslipper skravling i Stormen konserthus. Og jeg håper Parkenfestivalen tar grep, sier Selvik.