– Ikke solgt mange boliger i det prissjiktet

Dyrt: Det er ikke ofte så dyre boliger dukker opp på boligmarkedet i Bjerkvik, ifølge eiendomslegler Sigve Wiik.

Dyrt: Det er ikke ofte så dyre boliger dukker opp på boligmarkedet i Bjerkvik, ifølge eiendomslegler Sigve Wiik. Foto:

Narvikmeglern opplever stor interesse for eiendommer i Bjerkvik.

DEL

Torsdag åpnet det seg en nokså unik mulighet seg for dem som er på boligjakt i Bjerkvik. Et bygg i Trollvikveien, som i lang tid har huset blant annet Bjerkvik Outlet, er lagt ut til salgs for en prisantydning på 6,15 millioner kroner.

Om det er den dyreste eiendommen som er solgt i bygda, er ikke sikkert. Men eiendomsmegler Sigve Wiik hos Narvikmeglern tror iallfall ikke det er mange som har vært dyrere.

– Det er ikke solgt veldig mange boliger i det prissjiktet i Bjerkvik, hevder Wiik.

Midt i knutepunktet

Ennå har han ikke fått noen henvendelser angående eiendommen, men det er kanskje ikke så rart. Da Fremover snakket med ham, hadde annonsen ligget ute i en snau time.

– Den har ligget ute såpass kort tid at det ikke er noe overraskende at ingen har meldt seg ennå, mener Wiik.

Les også:

Prisen tror han kan rettferdiggjøres av typen bygg.

– Nå er dette en kombinasjon av næringslokale og bolig, det gjør den litt spesiell. Men Bjerkvik er jo et vekstområde. Vi merker trykket på de eiendommene som legges ut der. Markedet i Narvik kommune generelt, derimot, er litt avventende, og det er ikke fullt trykk hele tida. Det blir spennende å se hvor kjapt denne eiendommen vil gå og hvor mye vi eventuelt må jobbe for det, sier Wiik med en liten latter.

Les også:

– Det vil også kunne generere leieinntekter, med et stort næringslokale som kan brukes til mye spennende, helt nært E10 og E6 i et trafikk-knutepunkt. Med en stor boligdel kan det også være aktuelt for både utleie og for familier, mener megleren.

Outlet-butikken flytter

Men allerede før eiendommen skifter hender, har Bjerkvik outlet startet flytteprosessen.

– Det har vært behov for større lokaler i en periode. Bjerkvik har vist seg å være en veldig bra turistplass. Hovedveien går forbi butikken, og vi selger enormt med varer om sommeren. Salget om vinteren har også tatt seg opp, sa daglig leder Olav Bidne til Fremover i mars.

De som er vant til å legge handelen til outlet-butikken, trenger likevel ikke endre stort på vanene sine når butikken flytter. Turen går nemlig bare til nabobygget og de gamle lokalene til Fargerike.

Les også:

– Vi åpner i nye lokaler neste uke. Men da skal vi drive fra begge stedene. Det vil ta noen uker før vi har byttet lokaler fullstendig, sa Bidne i begynnelsen av mars.

Artikkeltags