Gå til sidens hovedinnhold

Bøsseaksjon, svar til Einar Bovim

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I mandagens Fremover har du, Einar Bovim, et langt innlegg om bøsseaksjon. Jeg kan være enig i mye av det du skriver, men du tar fullstendig feil når du hevder at vi i Evenes kommer til å posere i avisen i forkant av neste års Fasteaksjon for å fortelle at vi er bekymret for at vi bare klarer å dekke opp 50 prosent av rodene i Evenes. Hvor i all verden har du tatt det tallet fra? Jeg kan fortelle deg at i Evenes har vi alltid dekt opp 100 prosent av rodene i den årlige Fasteaksjonen, og det bekymrer vi oss ikke det minste for at vi ikke skal klare til neste år heller. Fordi vi alltid har klart det, har vi også hatt et svært godt resultat på aksjonen. Vi har i flere år vært den kommunen i Nordland som har samlet inn mest per innbygger, og vi har også vært blant topp 10 i landet noen ganger.

Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon er menighetens aksjon, ikke bare menighetens konfirmantaksjon. I Evenes har også voksne i alle år stilt opp for å dekke opp rodene, og det er jeg ikke det minste redd for at de ikke blir å gjøre til neste år også.

Kommentarer til denne saken