Buktafestivalen søker band fra Narvik

ØNSKER FLERE BAND: Prosjektleder under Bukta Battle Isak Harbitz og festivalsjef Egil Bye Damsgård håper at folk fra hele Nord-Norge skal delta på mønstringen.

ØNSKER FLERE BAND: Prosjektleder under Bukta Battle Isak Harbitz og festivalsjef Egil Bye Damsgård håper at folk fra hele Nord-Norge skal delta på mønstringen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Buktafestivalens prosjekt «Bukta Battle» ekspanderer og utvider for aller første gang rockemønstringen til å gjelde hele Nord-Norge.

DEL

I år har Buktafestivalens prosjekt «Bukta Battle» inngått samarbeid med Harstad og Alta, og åpner opp for at band i Narvik og resten av Nord-Norge skal kunne delta i mønstringen. Tidligere har det kun vært delfinaler i bydelene lokalt.

– Målet er å bidra til å utvikle, inspirere og motivere nye band og musikere, samt gi de erfaring i konsertgjennomføring, studioinnspilling, innspilling av musikkvideo og plateutgivelse. I tillegg til at vi ønsker å løfte blikket i enda større grad og forhåpentligvis bidra til å kunne utvikle rockmiljøet i hele landsdelen, sier festivalsjef Egil Bye Damsgård i en pressemelding.

Det vil bli arrangert delfinaler i Harstad, Alta og i Tromsø, og to band vil gå videre fra hver delfinale. Det avsluttes med en grand finale i Tromsø hvor to band kåres til vinnere av Bukta Battle 2019.

– De som ønsker å melde seg på kan kontakte Isak Harbitz som er prosjektleder under «Bukta Battle», opplyser festivalsjefen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken