De har troen på neste sommer og lanserer flere ruter

SATSER: Widerøe satser på at mange vil til Nord-Norge også neste sommer, og setter opp ruter til Harstad/Narvik lufthavn Evenes.

SATSER: Widerøe satser på at mange vil til Nord-Norge også neste sommer, og setter opp ruter til Harstad/Narvik lufthavn Evenes. Foto:

Tror på gjentakelse av norgesferie til neste år.

DEL

Widerøe har kartlagt hvor folk ønsker å feriere til neste sommer. Det er ikke uventet Norge som ligger godt an. Det melder flyselskapet i ei pressemelding torsdag.

– Majoriteten av dem som allerede har bestemt ferieplanene i 2021, ønsker seg nok en gang norgesferie. Nordlendingene vil til sør, Sørlendingene vil til nord – og alle vil til Lofoten, skriver Widerøe.

Det er med bakgrunn i dette at de mellom 26. juni og 15. august vil sette opp direkteruter mellom Harstad/Narvik lufthavn Evenes og Stavanger, Bergen, Kristiansand, Sandefjord/Torp og Ålesund.

– I tillegg settes det opp direkteavganger til Svolvær og Leknes fra Bergen og Oslo i samme periode, opplyser flyselskapet.

I pressemeldingen pekes det på at både reiselivet og flybransjen er i ei dyp krise, og at det dermed er viktig å lansere disse rutene i god tid.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken