Stenge svømmehallen i Bjerkvik?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevLeser igjen at det foreslås å sette lås på døra inn til bassenget her i Bjerkvik.

Som nevnt i tidligere innlegg, er det lovpålagt svømmeundervisning for alle skoleelever i ulike klassetrinn. Men det har vel ikke rådmannen og resten fått med seg?

Ja, lett å skylde på dårlig økonomi hele tiden. Greit å skrape inn til beinet når det ikke angår dere selv. 

Men nå må du rådmann skjønne det at Narvik kommune ikke blir rik på ting som kun foregår rundt torget og dama. Dere er faktisk avhengig av oss for å holde hjulene igang.

Vi har store og tunge bedrifter som gir god avkastning, ei bygd i rask utvikling. 

Og et folk som du ikke bør ta for gitt. Hvis du tror vi lar oss lure til å tro at kommunen har så dårlig råd, så skal du bare endre tankegangen her og nå på nedleggelse av bassenget. Nå har dere herjet med kjøkkenet på Ellas Minne i mange år og skremt med nedleggelsestrollet utallige ganger. Så skola, og nå bassenget. 

Dere kan jo ikke regne med at kommunens befolkning bare skal betale inn alt av avgifter og ikke få noe igjen. Bassenget brukes av mange barn fra flere skoler, og dette tilbudet bør ikke fjernes.

Hvis rådmannen ikke klarer å sy sammen et rimelig greit budsjett for en liten kommune som Narvik ... Ja, dere vet jo hvor hatten henger.

Er helt med på endringer for å få budsjettet til å gå rundt, men ta nå ikke alltid de svakeste og sett i lenker. Du rasler med sablene i feil bygd. 

Men folk, vi står han nok av denne gangen og. Samlet. Så når rådmann-vinden sveive over Bjerkvik trur jeg nok vi står ganske så rakt. Den har jo vært her før, uten de helt store ødeleggelser. Selv om vi ikke kan gjemme oss ...Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags