Har Frp forandret Norge (slik de lovet)?

KRITISK:  Per Henrik Mørk fra SVi Narvik lar seg ikke imponere over Frps regjeringsinnsats.

KRITISK: Per Henrik Mørk fra SVi Narvik lar seg ikke imponere over Frps regjeringsinnsats.

Av
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

MeningerJeg har tidligere kommentert gjennom avisinnlegg og i sosiale medier, det paradokset at et politisk parti (Frp) har sanket stemmer på å love at de skal forandre Norge, at de skal klare å sette et kraftig Frp-fotavtrykk i det norske landskap, bare de fikk komme til makten. Samtidig som Norge for ---ente gang blir kåret til verdens beste land å bo i..., av FN. Mitt spørsmål er altså om Frp har holdt sitt løfte?

Svar på spørsmålet må bli både ja og nei.

Hva de ikke har klart:

Det de ikke har klart å endre er bompengeordningene rundt omkring i landet. Hverken i antall eller i takster for bilistene. (egentlig synd).

De har heller ikke klart å senke drivstoffprisene. (helt greit).

Hva har de klart:

De har klart å gi de rikeste av oss kraftige skattekutt slik at forskjellene mellom rike og fattige økes kraftig. (skremmende utvikling).

De har klart å endre Norges status i verdenssamfunnet fra å være et land folk rømmer til, til å være et land folk rømmer fra. (egentlig det verste etter min mening).

At FN samtidig vurderer Norge som det nest beste land å bo i, altså at vi rykker nedover på rankingslisten er kanskje ikke så dramatisk ennå, spesielt når vi ser at EU i stadig større grad stenger sine grenser for mennesker som flykter for sine liv. Vi er altså i godt selskap, vi i den rike verden. Hva historiens dom vil si kan man bare spekulere i.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags