– Jeg har et sterkt ønske om at vår datter kan starte på ungdomsskolen i byen

HAR ET ØNSKE: Berit Pouw ønsker at datteren hennes skal begynne på Narviks nye ungdomsskole, når den åpner til høsten.

HAR ET ØNSKE: Berit Pouw ønsker at datteren hennes skal begynne på Narviks nye ungdomsskole, når den åpner til høsten. Foto:

Av
DEL

LeserbrevPresiserer at jeg uttaler meg som privatperson. Jeg har et sterkt ønske om at vår datter som skal starte på ungdomsskolen i høst kan starte i byen.
Vi får en praktfull, ny skole med moderne undervisningsrom og flotte uteområder. Kan ikke skjønne hvorfor elevene på Ankenes skal sitte i klasserom med dårlig luft når de kan komme til en ny skole med skikkelig ventilasjon, nye toaletter, og så videre.
Når det gjelder mobbing, så er det noe alle skolene i kommunen har. Små som store. Også Ankenes. Har tro på at kommunen legger til rette for antallet elever. Det viktigste er at vi tenker positivt og snakker positivt om den nye skolen. Vår datter har fra starten av syntes at det er spennende med ny skole og muligheten til å bli kjent med flere. Det beste med at alle starter samtidig er at skolen er da ny for alle. Det er verre å la Ankenes-ungene komme luskende med lua i hånda når de andre er etablerte. Mye kjekk ungdom på Ankenes. Ikke noe å være redd for.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags