Sammen har vi hjulpet

Av
DEL

Leserbrev"Sammen kan vi hjelpe" er en Facebook-gruppe som har holdt på i fire år med å hjelpe folk som ikke har det så bra økonomisk i jula. 

I år har jeg stått som ansvarlig for å skaffe inn julemat og lage julekos for flere familier i Narvik og omegn. Vi er tre som driver denne gruppa nu, men på grunn av familiære grunner har jeg stått på mest alene for å få til dette prosjektet.

Noe jeg overhode ikke angrer på. Jeg har fått masse gode tilbakemeldinger fra dem vi har hjulpet, og det varmer mitt hjerte å kunne gi noe til noen som trenger det sårt. Vi har fått inn cirka 16-17 familier som har bedt om hjelp og som har fått julemat og masse annet godt. Dessverre har det vært noen som har vært sent ute, men da har jeg bedt dem kontakte Frelsesarmeen.

På vegne av meg og "Sammen kan vi hjelpe" vil jeg takke til alle som har hjulpet til med innsamling av mat der vi har hatt stående handlekurv på Rema 1000 Ballangen og Rema 1000 Rombakken, der private har kjøpt diverse ting som vi kunne fordele i julekurvene.

Takk til dere som har vært med å sponse oss. Vi vil også takke til dere alle private som også støttet denne saken. Vi har ikke kunnet gjort dette uten dere alle sammen. Tusen hjertelig takk til dere alle.

"Sammen kan vi hjelpe" ønsker alle et godt nyttår.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags