Korona-monstret

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg lurer på hvorfor vi ikke får høre noe i Norge om slagtilfeller hos Koronasmittede? Det er dokumentert og observert både i KIna og USA.Kilde NBC News 16.April.
Kan dette føre til langt høyere dødstall i Norge enn det som er innrapportert.?

Myndighetene bør komme på banen og snakke direkte til den allmenne befolkning ærlig og oppriktig og med medfølelse og ikke kun snakke om økonomien hele tiden.Uten helse ingen økonomi.
De virkelige heltene oppi alt dette er helsearbeiderene og alle som jobber på alle sykehus og Narvik sykehus og sykehjem og hjemmesykepleier og så videre.Hva skulle vi gjort uten dem? Hvordan kan vi som samfunn belønne dem i fremtiden?
Tenk det utenkelige.At helsearbeiderene nekter og utsette seg for faren ved smitte og død .Hvem skulle tatt seg av alle syke da?
Det er det som er litt av poenget med at vi alle skal yte litt bare litt...Være mest mulig hjemme og stå solidarisk ved siden av de som utsetter seg for livsfare i denne pandemien.
Våre helsesoldater.
Jeg synes de fortjener ekstremt god lønn for det de har utført til nå.Høy lønnsøkning og gode smittetillegg.
Bare det å gå rundt i en sånn smittedrakt i timesvis er utrolig tungt og utmattende leser jeg i aviser fra landet rundt.
Derfor skal vi som befolklning være rolig og beskytte oss selv og andre for smitte sånn at våre helsearbeidere får slippe sånne tilstander som vi ser i andre land som Italia,Spania og USA .
Jeg savner også daglige pressekonferanser og liveoppdateringer fra Narvik kommune.Dere kunne med fordel hatt bedre kommunikasjon i flere medier for å nå frem til alle kommunebeboere.
Snakket til ungdommer og barn og eldre folk som sitter mye alene.
Uten å bygge opp tillit vil folks moral smuldre over tid.De mister motivasjonen for å isolere seg selv og holde seg hjemme osv.For det er en uvirkelig tid og mange sliter psykisk under denne tiden.Hvor er helseoppdateringene og informasjonen til foreksempel psykisk syke i Narvik?
Burde vært en selvfølge at vi med jevne mellomrom ble oppdatert med kontaktinfo osv i denne tiden.
Det er ikke alle som en gang har internett og kan følge med å lese om alt som skjer.
Hva med de?
Hva med andre sårbare grupper i Narvik ?
Blir de ivaretatt ekstra godt i denne tiden?
Hva med folk med angst generelt sett.Fins det en lokal psykiatrisk hjelpetelefon folk kan ringe i denne tiden?
Gjerne kommenter under innlegget mitt med hyggelige hilsninger og oppdatert informasjon om emnet.
Ta vare på hverandre


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken