Ta deg en kjeks, Per Henrik! 

Tore Nysæter

Tore Nysæter Foto:

Av
DEL

MeningerBeklageligvis inneholder innlegget fra Per Henrik Mørk påstander som er direkte feil, eventuelt bevisst løgn. Det er trist at Per Henrik Mørk som jeg egentlig anser som en hedersmann, dessverre tyr til slikt.

Nedleggingen av Musikk, Dans og Drama ved Narvik VGS er ene og alene de styrende partier i Nordland Fylkeskommune sitt ansvar

Undertegnede var ordfører i Narvik Kommune 2011-2015, men vi hadde dessverre kun budsjettflertall for driftsårene 2012 og 2013. Det var ingen kutt initiert av Høyre i den perioden.

Det var derimot kutt i 2009 som følge av blant andre Per Henrik Mørks (varaordfører) disposisjoner, nemlig massive driftsunderskudd OG en beryktet TERRA-investering.

Da satt for første gang Høyre med makten i Narvik (varaordfører) og arvet altså resultatene av en hinsides økonomisk styring og en verdensberømt investering av fellesskapets penger.

GSI for kulturskolen viser at fagområdet musikk økte 50% etter endringene i 2009. Dans hadde en reduksjon i elevtall som skyldes lokalene på Ankenes, dans var unntatt nedtrekkene i 2009.

Det måtte kuttes massivt i kommunens utgifter, og som ved skjebnens ironi la gruppeleder i AP Hans Ola Pedersen frem forslag om kutt i Kulturskolen - 10 år senere “tvinges” han til å stemme for nedleggelse av MDD som medlem av fylkestinget.

I denne saken må du skyte på de som har ansvaret Per Henrik! Nemlig fylkesrådet i Nordland hvor dine egne partifeller styrer og steller. Eller skyldes angrepet på Høyre at verken SV eller AP har gjennomslag på fylkesnivået?!

For alle som skal stemme ved kommune- og fylkestingsvalget i høst kan det være verdt å merke seg den omsorgen Ap, SV, SP og KrF i Nordland har for Narvik når det gjelder videregående skole.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags