Til forsvarets ledelse

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevVi hører rykter fra sentralt hold at vi i det maritime flyovervåkings miljøet på Andøya Flystasjon driver en «gå sakte aksjon», og derfor flyr mindre.


Slike rykter har heldigvis ingen rot i virkeligheten. Selvsagt er det frustrasjon blant personellet, men det må være tillat.

Vi har i snart 3 år jobbet hardt for å få belyst det vi vet er riktig, og håper Forsvarssjefen setter pris på at vi står på for å unngå en fryktet system kollaps.

En slik kollaps frykter vi vil ta mange år å rette opp i.

Vi er meget opptatt av å gjøre nødvendige og riktige endringer, og vi jobber derfor hardt for å unngå endringer som tar oss i feil retning og skader forsvarsevnen og våre relasjoner til våre allierte og våre naboland.

Vi er også opptatt av å fortsette å levere det som blir beskrevet som Norges viktigste bidrag til USA/NATO, og derfor velger vi å si ifra når vi ser det bærer HELT feil avsted med MPA kompetansen.

Vi står i en MEGET krevende situasjon, både personellmessig, på utstyrssiden men særlig kompetansemessig. Men vi klarer fortsatt å ha fokus på og produsere operative tokt. Dette bidrar til at vi fremdeles klarer å levere over evne.

Det er vi stolt av, og vi vet at denne innsatsen blir satt stor pris på av våre kunder.

Vi håper med dette at dere i forsvarets ledelse også setter pris på vår innsats.

Rune Øverås

Tillitsvalgt NOF

Andøya Flystasjon

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags