- Dette blir artig

Prosjektleder Iris Bartholsen.

Prosjektleder Iris Bartholsen. Foto:

Av
DEL

LeserbrevTorsdag gikk første etappe av årets utgave av Arctic Race of Norway, et sykkelritt som vises i over 190 land. De besøker Narvik for 3. gang, denne gangen med finaleetappen.

Dette er den største markedsføringen av Nord-Norge som er i løpet av et år og med mer enn 1.300 personer i sving for å få det gjennomført, er det vel det største idrettsarrangementet som gjennomføres i nord.

Også i Narvik er det bare å bøye seg i støvet over engasjementet. Nesten 100 frivillige har meldt seg. I tillegg er det nesten 50 personer som arbeider med rittet lokalt i disse dager. Og for ikke å snakke om næringslivet! De stiller opp igjen og igjen, både økonomisk og med tjenester. Dette har vi ikke kunnet gjennomføre uten et solid næringsliv som ser verdien i å markedsføre vår egen region og som ser verdien i å sørge for folkefest i sentrum.

For folkefest det blir det!

Alt fra HMK Garde til sjørøvere og tryllekunstnere for barn i sentrum. Det skal være barneritt, konserter, show og aktiviteter i sentrum og vi forventer et yrende folkeliv hele helgen.

De fleste har sikkert registrert at allerede er noen i sving for å rigge seg opp i sentrum og det blir flere. Lørdag åpner Race Village, et område der partnerne til Arctic Race skal boltre seg med aktiviteter. Vi har også markedsplass på rådhuset der scenen blir stående. Og selvsagt har vi storskjerm i sentrum som viser sendingene.

Alt dette og mer til vil du finne på vår nettside arnnarvik.no

Til slutt vil jeg takke alle våre bidragsytere, frivillige og de som arbeider for å skape liv og røre i byen vi er så glad i. Håper alle kommer inn til sentrum og deltar i folkefesten og alle arrangementene. Dette blir artig!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags