Hvis dere vil at vi hobbyister skal stille på stand, må dere skjønne at vi ikke har råd til å betale samme pris som bedrifter

Arctic Race of Norway - her fra etappen i Narvik i 2015.

Arctic Race of Norway - her fra etappen i Narvik i 2015. Foto:

Av
DEL

LeserbrevJeg håper selvfølgelig at det blir ordentlig fest i byen under Arctic Race. Det er mye bra initiativ blant folket, men jeg må komme med ett hjertesukk: Det oppfordres til å stille opp både her og der, og det er jo kjempebra. Men så har vi "Arctic Race Village" hvor det oppfordres til å stille opp med slagsboder og lignende. Jeg tror nok det er endel hobby-folk rundt om som gjerne hadde stilt opp. Men nok en gang så klarer kommunen å prise seg ut.

Hvis dere vil at vi hobbyister skal stille opp, og dermed fremme mangfoldet som finnes der ute, så må dere skjønne at vi hobbyister ikke har mulighet til å betale samme pris som bedrifter. VU-markedet skjønte dette og opererte med to priser; én for bedrifter og én for hobbyister.

Tenk hvor mye liv vil kunne skapt i byen vår, både under Arctic Race og lignende arrangement, men også ellers i året, hvis kommunen hadde skjønt det.

Jeg kan jo nevne at sist gang det var Arctic Race i Narvik og salgsboder på torget, så var det kanskje 2-3 hobbyister som stilte ut sine produkter. Jeg var en av dem. Resten av torget var fylt opp av bedrifter med sine "reklame"-stands. Det er ikke slik vi ønsker at ett "marked" skal være, er det vel?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags