Kjære bråkebøtte

Av
DEL

LeserbrevGRATULERER MED DAGEN.

KJÆRE BRÅKEBØTTE , kjerring, hushjelp, forsørger. Du enestående fantastiske kvinne.

Vises du i livet ditt? Står du frem, snakker du fra hjertet?

eller jatter du med. Tier stille. Godtar og aksepterer. og svelger den ene kamelen etter den andre?

STOPP med det. i hvertfall i dag. I dag er det vår dag. I dag får gubben handle å lage maten sjøl. Ungene får ta seg en grandis. I dag går du på spa, drikker vin eller kaffe med venninder og feirer at vi er nettopp kvinner.

RØDSTRØMPE. ble vi kalt før. Hva er det? rødt er en alarmerende farge. Så her varsles det om en kvinne som er stor i kjeften...… HER KOMMER HUN, HUN SOM ER SÅ JÆVLIG STOR I KJEFTEN!! Og det. må for all del hysjet ned. Ifølge mine døtre er ordet forhistorisk!! Hørte du det MANN?

STERKE KVINNER. har alltid skremt vettet av menn.

Helt fra heksebrenningen. Noe som den katolske kirka sto bak og fant på. nettopp for å jekke ned sterke kvinner som ofte viste seg å være mer inteligent enn såkalte høytstående prester..på den tiden.

OG vi skremmer vettet av menn fortsatt. Utrykk som: For pratsom. For stor i kjeften. Trur hun vet alt. Har ei mening om alt. osv... er kommentarer som er med på å trykke ned sterke kvinner. Men jeg tror og håper at vi hviler i styrken vår. Og kan afeie slike utsagn med et smil. vi vet jo bedre.

JANTELOVEN. har tatt over for rødstrømpen. Du skal fortsatt ikke stikke deg frem. Vises for mye. si for mye... osv.. DEt mest skremmende er når kvinner lirer av seg slikt om andre kvinner.. Da blir jeg mørkeredd.

Vi har fortsatt en lang vei å gå til lik lønn for likt arbeid. til forskjeller i helsevesen såfremt som i arbeidslivet. TRO ALDRI AT DET ER GODT NOK SLIK DET ER:

STIKK DEG FREM. mer. si mer. protester mer. vær mer av deg selv.

Du er fantastisk. du vakre fine flotte kvinne. Vi er elsket, hatet og frykte Og takk og lov for det.

Du vakre kvinne

skinn med ditt lys så sterkt

du vil alltid vinne

ditt ego er din prakt.

Vis ditt eget selv. og vær deg selv til enden.

Du vakre kvinne.

Din skjønnhet er din makt.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags