Er Frp sin tid forbi i norsk politikk?

Av
DEL

LeserbrevDersom jeg var i Siv Jensen sine sko ville jeg begynt å lese dikt av Per Sivle, for der kunne hun lære mye! For i sitt dikt om vikinghøvdingen Eirik Jarl, der skriver Per Sivle blant annet følgende: «Det ringer til likferd i bringa på han som høgg sitt sverd i sitt fedreland»

Ja, nå er det på høy tid at det også ringer til en annen likferd, Frp sin likferd som politisk parti. For nylig fikk vi partilederens krystallklare ord for at det å stoppe islamiseringen av Norge det var helt uforenelig med medlemskap i FrP. En så kategorisk hyllest til islam som det Siv Jensen her kommer med, det har meg bekjent knapt noe annet norsk politisk parti kommet med. Selv SV protesterte heftig da Erna Solberg som kommunalminister ville opprette sharia-domstoler i Norge, mens FrP var stille som en østers!

Nå stopper det jo for så vidt ikke der heller. FrP sitt synderegister er langt som et vondt år. De har bitt på erkesludderet om menneskeskapte klimaendringer, de støttet norsk medlemskap i EØS, Schengen og ACER. De var med på å overføre finanstilsynets myndighet til Brussel. Og tok kun disens under Marrakech-avtalen, og lot som ingenting da dette går ut på å overføre millioner av mennesker fra Afrika til Europa. Og der titusenvis vil havne i Norge.

Alt dette er landsforræderi av verste sort!

Og som om ikke alt dette var nok, så har både bensin/dieselpriser, strømpriser og særlig bompenger slått alle rekorder med FrP i regjering. Ja, godt gammeldags landeveisrøveri av bilistene er velsignet av Siv Jensen som under valgkampen for seks år siden bedyret at alt dette skulle vekk med FrP i regjering. Og det var også 100 prosent klart at tilstrømningen av flyktninger/asylsøkere skulle stoppes. Mens alt er bare blitt langt verre!

Og nå i dag forsøker Siv Jensen seg igjen, og tror at denne skissen hun legger fram for de andre partiene skal få prisen ned ved bommene. Men nå sier Venstre nei til FrPs bompengeforslag, og dermed ligger det an til regjeringskrise. Ja jeg sier bare lykke på reisen til hele denne gjengen av politikere som har ført oss alle ut i ei hengemyr ved sin overbudspolitikk. Og der de trodde at kassa var utømmelig.

Ja, hvem pokker kunne tro at FrP var de politikerne som ville svikte sin egen befolkning så totalt? Jeg var en av dem som lenge trodde at politikere var ærlige mennesker som jobbet for nasjonens og folkets beste. Men det tror jeg ikke lenger på!

Og i den grad det måtte være noe positivt ved dette i det hele tatt, så må det være at FrP stuper enda lenger nedover på meningsmålingene og havner under sperregrensa ved neste stortingsvalg!

Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags