Anton Fagerbakk på sitt verste

STRIDER: Amund Garfors (bildet) er i het debatt med Anton Fagerbakk. Arkivfoto.

STRIDER: Amund Garfors (bildet) er i het debatt med Anton Fagerbakk. Arkivfoto.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevAtter en gang er Anton Fagerbakk ute for å sverte undertegnede når han fritt får lov av Fremover til å mobbe og brunbeise undertegnede. Det er absolutt ikke første gang. Egentlig burde jeg ikke bruke tid på denne kverrulanten. En gammel mann som ikke er i stand til å skille sak og person. Der han har det med at han alltid ”tar mannen og ikke ballen,” og der budbringeren helst og trolig etter hans mening, burde vært fjernet fra Fremovers leserspalter. For slike som undertegnede, de er jo livsfarlige for samfunnet ifølge denne mannen…

I spørsmål om innvandring, så har det faktisk skjedd en innskrenkning av ytringsfriheten, i den forstand at mange er redde for å uttrykke seg spørrende og kritisk om situasjonen av frykt og sjikane. Denne frykten går helt ned til mellommenneskelige forhold. Og i mangel på en klar fremmedpolitikk, har talsmenn som bl.a denne Fagerbakk, og som står for fri innvandring, greid det propagandistiske mesterverk å få en hver kritisk holdning til dette sakte selvmordet av vår nasjon, stemplet som rasisme og det som verre er. Som i neste omgang blir helt ukritisk, utlagt som facisme/nazisme. For uttrykker man ikke full og prinsipiell støtte til multikulturen, så anklages man direkte eller indirekte for å være på parti med de mørkeste krefter i europisk historie. Der man fort får føle konformitetssvøpen av slike som denne mannen.

Nei, det er ingen tvil om at han liker å gi karakterdrap mot slik som meg. Og som er villig til å ta den belastningen som det kan være, når man står fram offentlig og kun påpeker de faktiske forhold. Noe som de fleste har observert, men som de velger å holde kjeft om. Og det er jo det enkleste, så lenge det varer. Selv når de vet hvordan dette multikulturelle eksperimentet - og som uansvarlige politikere påtvinger det norske folk, vil komme til å ende.

Dersom Fagerbakk hadde fulgt litt bedre med, så ville han ha oppdaget at jeg like etter at siste fly hadde tatt av fra Narvik, sto fram i Fremover og hadde mine planer for fortsatt bruk av denne viktige flyplassen.

Det falt også denne mannen tungt for brystet, der han mislikte å måtte høre sannheten om deler av norsk presse og de ansvarlige politikerne i AP på 30-tallet. De som la landet åpnet for krig, rov og ran. Der de ikke ville lytte til General Carl Gustav Fleischer som stadig minnet dem om at Norge måtte ruste opp. Men som heller rustet ned. Og dette landssviket, det er et faktum som både Fagerbakk og andre sosialister må tåle at jeg belyser. Ja, at det faktisk får den historiske dom som dette sviket fortjener. For et svik mot folk og land, det var det! Derfor må også ordet landssvik brukes i den sammenheng!

Sannheten er den at jeg har brukt år av mitt liv og titusenvis av timer til å advare våre uansvarlige politikere og myndigheter mot dette sviket som de har holdt på med nå i over 50 år. Jeg har slitt livet av meg for at det norske folk skal unngå å komme i den samme situasjonen som vi ser rund omkring i Europa. Hvor mennesker blir slaktet ned av terrorister, drept under lastebiler og sprengt i filler av selvmordsbombere. Eller bare kjørt rett ned på fortauet av disse terroristene som hater oss. Og som er sluppet inn i Europa av nok en gjeng landsvikere! Ja, som aldri har spurt folket om det er dette vi vil ha…

For Europa er nå verdens syke mann. Det gjelder spesielt Vest-Europa. Vestlige ledere gir totalt blaffen i interessene til sitt eget folk. Resten av verden ser nå et svakt og feminisert kontinent hvor de kan dumpe sine problemer og sin befolkningsvekst. Europeerne, og da kan vi ta nordmenn og svensker med, har ikke lenger noen mental motstandskraft. De er forvirret og psykologisk nedbrutte etter tiår med desinformasjon og løgner. Ikke minst den stadige indoktrinering og hjernevask, med selvhat og beskyldninger om rasisme. Der andre folkeslag fritt kan kolonisere våre land. Noen år tidligere lo andre folkegrupper av oss bak vår rygg. Men nå ler de oss rett opp i ansiktet…

Hvorfor blir man automatisk plassert på høyresiden dersom man er skeptisk til muslimsk innvandring? Dersom man mener at en selv og ens landsmenn IKKE er tjent med å dele sine områder med all verdens folkeslag – og således undergraver egen suverenitet innad i eget land? Kanskje jeg kunne få noe vettig svar på det spørsmålet?

Og så babler denne Fagerbakk om at vi reiser til innvandrernes områder og bor der deler av året. Ja, gjør vi egentlig det? Ren svada! Jeg viser meg ikke i muslimske land. Men reiser gjerne til både Cuba, Vietnam og Thailand. Og der må vi må bla opp mye penger. For billig er det ikke å bo på under varmere himmelstrøk.. Nei, det er ikke gratis, verken hus eller mat, slik det er for disse som trenger seg inn i vårt land. I tillegg kan jeg opplyse Fagerbakk om at den mørke hudfargen hos fremmede mennesker, den har aldri plaget meg. Men jeg har stor bekymring for de mørke skyene som nå trekker seg sammen og legger seg over et sakte døende Europa!

For det kommer til å forandre Norge til det ugjenkjennelige, det utrygge, det usikre og der folket skiftes ut og fremmedgjøringen og splittelsen går sin gang. Der våre politikere er blitt våre verste fiender. Og derfor MÅ det helt nye folk på plass i Stortinget til høsten! For viljen til dagens sittende politikere er en grenseløs underkastelse med tanke på egen materiell vinning. Og der en ser den samme antinasjonale holdning hos disse såkalte elitene og som vi hadde i de første krigsårene. Ja, jeg blir uvel av å se på deres spyttslikking som de har i sitt forhold til innvandringslobbyen. Ikke minst forholdet til FN, EU, EØS og Schengenavtalen som er imot Grunnloven. Der de har latt de kriminelle og alle sorter kjeltringer strømme inn i Norge i årevis. Som om dette skulle være helt normal prosedyre. Noe vi kan bivåne på TV2 hver mandag, under programposten ”Åsted Norge”. Derfor MÅ Norge ut av Schengen og EØS! Og der Demokratene i Norge, er det eneste partiet som går inn for dette. Et fullstendig ødelagt Norge full av kjeltringer, som Anton Fagerbakk som gammel politimann, kanskje ikke har fått med seg?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags