Redd kloden. Lytt til de unge

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er en fryd å være vitne til at nå- og frem-tiden vår taler makten midt imot. Tusenvis av modne og fornuftige barn- og unge deltok fredag i demonstrasjon for å bedre klodens klima- og naturmiljø. Opprørsk, og med kamprop, appeller og plakater viste de politikerforakt og brøt fraværsregelen. De har forstått at det er nødvendig å ta affære for vårt felles mål.

DEL
Leserbreviv>

Norges Kommunistiske Parti (NKP) støtter dere. Det «røde skiftet», sosialismen, er forutsetningen for det «grønne skiftet». Profitt, overproduksjon, standarder på frukt og grønt, kriger og opprustning med mer, foran miljøhensyn kan ikke lenger vinne frem.

Det er helt riktig at vi alle kan gjøre litt, men så lenge næringslivet og den industrielle vekst setter penger høyere enn miljø, vil «det grønne skiftet» reelt ikke komme. Så lenge det borgerlige demokratiet rår, kommer ikke befolkningens bevisste holdninger og ønsker om «det grønne skiftet» til sin rett. Det kan kun skje gjennom det RØDE SKIFTET og folkets demokrati.

Den offentlige politikken må styre utviklingen i riktig retning. Det private kan ikke lenger få lov til å legge premissene og utføre kompromissene, for da går det galt, det ser vi jo!

Dette lover godt. De unge blir lagt merke til. Snart er disse generasjonene selv i posisjonene. La demonstrantene fra alle samfunnslag da huske motivasjonen, engasjementet og holdningene fra denne markeringen. De vet, hva som virkelig må til av varige livsnødvendige endringer. Og de våger å gjøre noe med det, som oss kommunister. Velkommen med på laget!Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags