Tilgi dem ikke!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Egentlig hadde jeg bestemt meg for å legge bort penna for godt. Etter 40 som rabulist i diverse av landets aviser, så føler jeg at alt var bortkastet arbeid og tid. Men etter at mange personer har tatt kontakt med meg og spør om jeg kan skrive noen paulie ord om denne galskapen som bare fortsetter i kongeriket, så tok jeg mot til meg og henta fram penna igjen...

Ja det skjer så mye merkelig nå i dette landet, at man kan ikke annet enn å undre seg over hva som er i ferd med å skje. Ja, om det hele er planlagt og en ønsket situasjon? Da tenker jeg først og fremst på denne ulykksalige NAV-skandalen som sjokkerte flere enn undertegnede. Hva i all verden er det som går av både advokater og dommere? For ikke å snakke om denne NAV-ledelsen? Her blir gode nordmenn buret inne i månedsvis sammen med mordere og storkriminelle fordi NAV-ansatte ikke har klart å satt seg inn i reglementet!

Vet de ikke engang så mye at vi ble medlem av EØS allerede i 1994? For det er visst nå først det har gått opp for dem at direktiver fra Brussel har presedens over norsk lov...?

Det er jo nærmest den primære hensikten med både EU, EØS, Schengen og ACER. De enkeltes lands lover skal nemlig skrotes til fordel for direktivene fra Brussel! Likevel har norske advokater og norske dommere fortsatt å opptre som om at norsk lov fortsatt eksisterte, når den forsvinner mer og mer, dag for dag. Har de alle som en sovet i timen?

Og årets viktigste sak som det åpenbart ikke skal snakkes om, det er hvordan denne politidirektør Benedicte Bjørdal har oppført seg i denne saken mot SIAN, der lederen for organisasjonen prøvde å sette fyr på Koranen i Kristiansand forleden.. Her viser denne dama en skremmende uvitenhet om norsk lov, noe man skulle tro at en politidirektør hadde satt seg inn i? Noe hun åpenbart ikke har orket eller gjort. Men der hun bare kommer med synsing og føleri.

Ja det handler i bunn og grunn om at grunnleggende verdier i Norge er på randen til å forfalle. For denne meget viktige saken handler nemlig om samfunnsutviklingen på lang sikt. Og la det være klinkende klart! For hva slags samfunn ønsker vi egentlig? Ønsker vi demokrati og frihet eller diktatur og full sosial kontroll?

Eller har jeg misforstått dagens likegyldige, antinasjonale og uansvarlige politikere? For kanskje er det barbarisme, halshugging, kjønnslemlestelse, undertrykking av kvinner, undertrykking av annerledes troende, voldtekt av barn og slaveri som er ønsket inn i kongeriket? Tja, dersom man skal ta til følge hva denne politidirektør eller justisminister Kallmyr står for, så er det god grunn til å begynne å hyperventilere!

For sannheten er den, at politiet opererer nå under islamisters og globalistenes forutsetninger, der demokratiet er under angrep! Hvor høyt må jeg rope dette før de ansvarlige våkner fra tåka? Ja, vi trues av en globalist-fascistisk retning hvor politiet påberoper seg ubegrensede fullmakter med påskudd i "hatytringer" eller "ro og orden" - i den korporative stat hvor rettighter er betinget av lojalitet til samtlige av korporativets narrativer. Nei, vi er mange som ikke lar oss lure. Og vi skal aldri tilgi dem som kun vil oss vondt!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken