Bompenger på Hålogalandsbrua Åpent brev til BPS Nord – Hålogalandsbrua AS

ERROR: Det er ikke bare-bare å få betalt egningen fra bompengeselskapet, skriver Aase Seiness Laberg i dette innlegget.

ERROR: Det er ikke bare-bare å få betalt egningen fra bompengeselskapet, skriver Aase Seiness Laberg i dette innlegget.

Av
DEL

LeserbrevJeg har mottatt en no-reply epost fra Bomveinord – Hålogalandsbrua med faktura for mine bompasseringer. Forutsetningsvis burde det altså være en faktura med eposten. Men i bompengeinnkrevingsselskapet sitter det åpenbart en datanerd som har gjort det usedvanlig kronglete og omstendelig å finne den lovede fakturaen.

Det opplyses at fakturaen er tilgjengelig: trykk her. Og hvis man ikke kan åpne denne linken til faktura, vennligst kopier en to-linjers lang internettadresse her. Og for sikkerhets skyld må man taste PIN-kode for å åpne fakturaen!

Tror man for ramme alvor at uvedkommende vil bryte seg inn i min epost og betale min bompengeregning?! Jaja, det måtte ha vært så vel, - med tanke på den uforskammet høye prisen for å kjøre over den nye brua.

Men nå er det faktisk sånn at det er jeg som får problemer og betalingsanmerkninger og det som verre er hvis regningene ikke blir betalt i tide. Og da er det jo en fordel å vite hva man skal betale. Så hva hjelper «trykk-meg-her» og «kopier-meg-der», så lenge dette ikke frembringer annet enn ERROR! Og det attpåtil i en no-reply-epost, som man altså ikke kan svare på.

Skjerp dere, bompengeinnkrevingsselskap: Dette er for dumt.

Husk at det enkle som oftest er det beste.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags