Jubler for busslommer på Fjelldal - en gledens dag for Tjeldsund-ordføreren!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ja, dette kunne man lese i avisen Harstad Tidende onsdag 10. april. Her framgår det at Tjeldsund kommune, ved ordfører Liv Kristin Johnsen, etter flere års arbeid for trafikksikker skolevei på Fjelldal jubler, etter endelig å ha fått positivt svar fra Nordland fylkeskommune for tilsagn om midler til busslommer på fylkesvei 713 på Fjelldal.

Det er prisverdig at ordføreren har lagt ned så mye arbeid for denne viktige saken. Resultatet er både gledelig og positivt. Sikkerheten for myke trafikanter er svært viktig. Spesielt gjelder dette skolebarna. Vi gleder oss over dette, alle sammen.

Så får vi bare håpe at ordføreren legger ned litt arbeid i å få sikret Klungnesveien i Kongsvik bedre enn den er, hva gjelder sikkerheten for myke trafikanter. Vil hun jobbe aktivt for å få midler til å etablere flere fartshumper her?

Kanskje ordføreren kan orientere beboerne langs Klungnesveien om dette, slik at de kan ha en tidsplan for når bomiljøet og sikkerheten langs vegen blir slik at det er noenlunde trygt for barna og andre myke trafikanter å ferdes langs vegen uten å være redd for sikkerheten og helsa. "Folkehelseperspektivet" brukes ofte som honnørord i slike sammenhenger.

Stig Kristensen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken