Vindkraft- et slag i luften

Av
DEL

LeserbrevVindkraft har liksom sneket seg inn som en kreftsvulst i dette landet. Og det ser dessverre ikke ut som om at noen har tenkt å operere bort denne "meget farlige" sykdommen?

Tenk over hvor mange haulause klaustrofober som sitter rundt skrivebordene og pønsker ut døde ideer? Vindkraft er ikke til nytte for annet enn å ødelegge naturen.
Jeg har lest en del om disse "mølleparkene"- og det gjengse er at de tar livet av masse fugl. Jeg kjenner også til en godt voksen dame som selv fortalte meg at hun tok en godt voksen ørn inn i bilen ved et tilfelle ved Bjørnfjell, hvor ørna hadde flydd inn i en vindmølle og fikk seg en klapp- og nødlandet like ved veien opp til Riksgrensen. Ørna våknet heldigvis til -og fløy avsted etter noen sekunder inne i bilen.

Jeg leste et annonse innlegg i VG for noen år siden om billig vindmølle-kraft. Det viste seg dessverre at strømmen fra vindmøllen sørafor var steike dyr. Klart jeg skrudde av bryteren tvert og meldte overgang til Ustekveika Energi momentant. Det er forunderlig at så mange mennesker lar seg lure til å sette opp dette svineriet ute i naturen. Slutt mens leken er god.

Vannkraften stjal politikerne fra folket- og har i stedet laget seg en meget lukrativ godteributikk av det- på vår bekostning. Det er nå på høy tid å tilbakeføre kraften til folket, fordi EØS og EU er innført imot folkesuvereniteten i dette landet. Hvor er demokratiet i dette landet blitt av? Ved en nærmere undersøkelse skulle man tro at de styrende i dette landet led av en meget alvorlig sykdom?Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags