Ser at Svarta Bjørn-konferansen har hatt plastikkdama Sophie Elise som trekkplaster i årets Vinterfestuke. Jøss, tenkte jeg da jeg så reportasjen. Ifølge journalisten fikk hun stor applaus, noe som sier meg at noe må være galt.

Ifølge flere av de som var tilstede, fikk hun høflig applaus, som vel er nærmere sannheten!  - Fremover vurderer det altså på sin måte. Det er selvsagt avisas vurdering.

Men hva har Sophie Elise å tilføre en slik konferanse?

Hva gjør at arrangøren tror at Narviks befolkning synes at hun har noe å bidra med?

Etter min mening har verken hun eller hadde Monica Levinsky noe i et slikt forum å gjøre!

Skjønner at arrangøren ser for seg klingende mynt, og med det undervurderer de som vil delta på denne konferansen.

Det er uten tvil noen som vil se og høre S. E. live, men hvor går grensen for respekt for  rallarkokka i ei setting som denne?

Arrangementet påberoper seg vel å være seriøst? Kan ikke begripe hva ei innføring i Botoxens verden, som blir en nødvendighet for ei som følte seg mobbet i hjembyen, og ei elskerinne til en ex-president har noe som helst å gjøre på Svarta Bjørn-konferansen!

Hvem blir klovn neste år?

 Hvor er respekten for varemerket Svarta Bjørn blitt av i denne forbindelsen? -  Vi lever i ei tid da respekt og verdighet nærmest er for fremmedord å regne, og "alt" blir tillatt.

Da jeg var VU- vertinne sammen med tre andre i 1972, syntes vi det var lite passende å selge lodd for VU ved noen arrangementer.

Men det er altså lenge siden, men dømmekraften bør være intakt fortsatt hos oss som har levd ei stund.  - Min farfar var politi i Rombaksbotn da Svarta Bjørn bodde der, og morfaren min var Æresrallar.

 
Jeg synes at vi bør hedre rallarne, rallarkokka og alle slitere på den tida på en mer verdig måte en å la en seriøs konferanse få et preg av klovneri! Men så er det vel slik for arrangøren at pengene kommer først....

Les også

Vinterfestuka fikk en av Norges mest innflytelsesrike mediekvinner til Svarta Bjørn konferansen

Les også

Hvis man dømmer en bok etter omslaget, går man glipp av mange gode bøker