Årsmøte i Senterpartiet

Av
DEL

LeserbrevNye Narvik Senterparti avholdt årsmøte i Ballangen Rådhus den, 18.12.2019. Det var et godt fremmøte. Fra nyttår endrer Senterpartiet navn til Narvik Senterparti.

Årsmøte oppsummerte det året som har gått som meget hektisk og arbeidsom. Det og drive valgkamp i tre kommuner er ingen lett jobb. Men det gikk fantastisk flott. Mye hjelp til dugnadsjobb på stand på forskjellige steder i kommunen ble gjennomført. Vi var også med på åpne folkemøter om kveldene.

Denne fantastiske jobbingen ga resultater i et kjempevalg. Resultatet ble 21.4% stemte Senterpartiet i de tre kommunene. Vi fikk inn 9medlemmer i kommunestyre.

3medlemmer i Formannskapet. Dette resulterte i at vi dannet flertallsstyre i kommunen sammen med Arbeiderpartiet. Arbeiderpartiet fikk Ordfører og vi vara- ordfører. Fra den 01.01.2020. Er tre kommuner blitt til en. Narvik – Ballangen – og halve Tysfjord er blitt til en, felles navn Narvik Kommune.

Videre på Årsmøte ble regnskapet godkjent. Ingen merknader. Etterhvert gikk Årsmøte over på valg. Følgende ble valgt inn i styret.

Leder, Eliot Hansen.

Nestleder, Bente Rydland Havaas.

Studieleder, Ann Berit Søfteland.

Sekretær, Mikael Rølvåg.

Kasserer, Ann-Merethe Tangen.

Gruppeled, Ann- Cathrin Braseth.

Styremedl, Per Kristian Arntzen.

Styremedl, Jon Inge Fæster.

Styremedl, Wanja Dahl.

Styremedl og Ungdomkont, Marte Rydland Havaas.

1 Varamedl, Mikael Rølvåg

2 Varamedl, Sandra Mariell Løveng

3 Varamedl, Gunnar Gamst.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags