Bror Martin Hanssen, hva er alternativet? Stagnasjon og fraflytting!

Mona Nilsen.

Mona Nilsen. Foto:

Av
DEL

MeningerBror Martin Hanssen, gruppeleder i Miljøpartiet de Grønne (MdG) kommer med flere påstander om Arbeiderpartiet i saken om medfinansiering av Vann og Avløp i forbindelse med Narvikfjellets utvikling av Fagernesfjellet. Til det kan jeg si: For Arbeiderpartiet er det viktig at vi må skape for å dele.

Utviklingen som planlegges i fjellet er ett av våre viktigste satsinger i hele regionen, for regionsutvikling, for arbeidsplasser, for reiselivet/turisme og for bolyst.

Hva er alternativet? Stagnasjon og fraflytting! Skal vi satse eller skal vi opprettholde den negative spiralen vi er inne i? Noen er redd for at dette skal skape presedens. La meg si en ting: den dagen kommunens medfinansiering for å skape arbeidsplasser skaper presedens den dagen skal vi juble - ikke surke!

Hvem skal betale for fremtidens skoler, barnehager, helse og omsorgstjenester om vi ikke klarer å få flere arbeidsplasser, flere unge og barn i kommunen?

Bror M Hanssen påtar seg også å være talerør for hotellnæringen i kommunen. Til tross for at hotellene selv sier at en eventuell hotelletablering i fjellet ønskes velkommen, og overhodet ikke er en trussel for dem.

Hvor skal ungene få svømmeopplæring, få leke/kose seg i basseng og aktivt drive med svømming i fremtida? Har MDG glemte at oppgraderingen av Idrettens Hus er midlertidig, og at vi en dag står i en situasjon som krever at vi må ta ett større grep for å sikre fremtidig svømmetilbud for byens befolkning?

Så, Bror Martin Hanssen, MdG: du kan fortsatt være trygg på at for Arbeiderpartiet, er det å skape flere arbeidsplasser, jobb nr 1!Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags